Profile cover photo
Profile photo
Naqiu Ddin
8 followers
8 followers
About
Naqiu's posts

Post has attachment
Banyak kenangan
Dah masuk 24 tahun dah umur saya, banyak betul kenangan.hampir2 complete semua kenangan yang dah dilalui.dari bab cinta sampai kerjaya.pernah keje bahagian IT,tapi saingan banyak.pernah kerja bengkel kereta,kadang2 sangkut bila share partner buat hal.pernah...

Post has attachment
Alhamdulillah,syukran2...
Syukur ke hadrat Allah Taala ...Itulah yang mampu di ucapkan.. hari ni dapat panggilan dan terima 1 berita gembira...temuduga technician pelantar minyak/offshore da dapat dan telah diterima...cuma nak kena settlekan duit lesen offshore/green card je...RM310...

Post has attachment
Hanya Kau Segalanya
Be rmusim sudah ku tatap wajahmu Lidah ku kelu dan membeku Tetapi sinaran matamu Menyatakan cintamu Pancaran cinta kudakap di jiwa Tak mungkin berubah kasihku Walaupun dilanda cemburu Hanyalah kau ku rindu Cinta adalah satu keindahan Andai disulam kasih dan...

Post has attachment
The End


Post has attachment
Mencari kekurangan Dalam Bercinta
        Memang lumrah kita bercinta,tak lama pun.kadang2 terputus ditengah jalan.jangan mengeluh,cinta tu mungkin pergi buat sementara waktu.tak mustahil dia akan datang balik.walaupun masa berlalu pantas.mungkin ada yang bernasib baik,cinta tu datang dan p...

Post has attachment
Raya Raya Raya 2014
Tahun ni memang best,banyak betul pengalaman. p engalaman pertama  tak lain tak bukan sal drive dalam jammed la tersekat dalam jammed kat ipoh je pun nak dekat 5 jam.tu tak sampai kedah lagi. memang letih betul drive sehari sebelum raya lau balik kampung. k...

Post has attachment
Tarikh Hari Ini
Naqiu masih ingat lagi tarikh 17.07.dan takkan pernah lupa tarikh ni.special buat awak,tapi sekarang dah tiada makna semuanya.harap awak bahagia dan semoga awak terus berjaya.saya tak pernah berdendam.saya lagi doakan awak bahagia.setelah apa yang awak buat...

Post has attachment
Rindu Bila Ku membenci Dirinya
Sesudah terputus Ikatan , Dan tertutup pintu harapan, Mengapa harus berjumpa lagi. Sekadar melepaskan rindu tak mengerti. Tidak perlu kau bercerita, Tentang diri mu yang sudah berpunya. Ku tahu kau bahagia bersamanya Tidak perlu kau bercerita, Tentang diri ...

Post has attachment
Bila Tersayang meninggalkan kita.
Selalu tertanya2,kenapa orang yang kita sayang selalu tinggalkan kita.Sedangkan orang yang kita tak anggap apa2 lebih menyayangi kita.Sampai satu masa ,tertanya2 beribu soalan .Kenapa kita lebih mengejar apa yang kita sayang sedangkan ada insan lain lebih m...

Post has attachment
Mampu Bersabar ~~
Datang mimpi buruk lagi harini:( Mimpi kali ni pernah berlaku ngan orang yang pernah disayangi. Dan pernah mimpi tentang mimpi yang sama. Memang betul,mimpi ni mainan tidur. Tapi,mimpi ni juga penunjuk kebenaran. Pernah termimpi tentang penipuan sidia. Rupa...
Wait while more posts are being loaded