Profile cover photo
Profile photo
Lieya Von Jay
2,372 followers
2,372 followers
About
Posts

Post has attachment
:(
Misscariage at 6 Weeks :( Part 1
Misscariage at 6 Weeks :( Part 1
mystiquelolita3298.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Misscariage at 6 Weeks :( Part 1
Assalamualaikum ............... Anyeonghaseyo beautiful people .. Sekarang baru masuk minggu bercuti panjang.  Ya. Setiap tahun kalau raya cina memang macam ni .. Cuti tak pernah tak panjang. Paling sikit pun 7 hari , paling panjang semestinya 9 hari.  Tapi...
Misscariage at 6 Weeks :( Part 1
Misscariage at 6 Weeks :( Part 1
mystiquelolita3298.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
UJIAN SARINGAN HIV UNTUK MENDAFTARKAN PERKAHWINAN
Assalamualaikum............ anyeonghaseyo beautiful people all around da globe. Last time sis ada post tentang  Surat Kebenaran Berkahwin daripada Kedutaan Indonesia  .. So kali ni sis nak kongsi pulak pengalaman semasa mengambil ujian saringan HIV yang man...
Add a comment...

Post has attachment
KHLONG NGAE MARKET THAILAND
KHLONG NGAE MARKET THAILAND
mystiquelolita3298.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SURAT KEBENARAN UNTUK BERKAHWIN DARIPADA KEDUTAAN
Assalamualaikum............. Anyeonghaseyo beautiful people ^_^ .. Happy Sunday !! Selalu kalau tak balik kampung , ahad memang kite kerja , tapi hari nie tak tau pasal apa perasaan malas tu menguasai seluruh jiwa dan menyebabkan saya membuat keputusan untu...
Add a comment...

Post has attachment
MY FAVE
American Horror Story
American Horror Story
mystiquelolita3298.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
American Horror Story
Jika ditanya rancangan televisyen kegemaran yang paling di gemari , jawapan nya tentulah American Horror Story yang sekarang telah mencecah musim ke 8.  Rancangan televisyen ini di tayangkan di channel Astro FX dan boleh juga ditonton secara dalam talian di...
American Horror Story
American Horror Story
mystiquelolita3298.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded