Profile cover photo
Profile photo
krole zie
347 followers -
Terbang-Terbang
Terbang-Terbang

347 followers
About
krole's posts

Post has attachment
krole zie commented on a post on Blogger.
bertuah ibu bapa wak dpt anak cam wak... jasa mereka harusla sntiasa dkenang... selagi mereka masi ada ddunia ni... berbaktila kat mereka... tanpa mereka confirm kta tak ada didunia ni...tanpa jagaan mereka.. takkan kta merasa hidup smpai skngni... tanpa kasih sayang mereka takkan kta jd manusia spt skngni... besarnya jasa mereka dalam khidupan kta ni... bla ada masa jenguk mereka... klo bule tiap hari hihihi... kalo jau seminggu sekali... kalo terlmpau jao.. telefonla setiap ari kan wak... kan wak... :)

Post has attachment
krole zie commented on a post on Blogger.
aisyemennn kalo ade bajet...cm nak jg huhu~

Post has attachment
ahahaha~ pangaruh upin ipin la tu...serius mieza...baru krole tau nama akak upin ipin lepas baca entri ni ngeee~

Post has attachment
betul bro...bab ni mmg selalunya suami kurang sikit...slalunya mmg wife yang lebih sistematik huhuhu~ bagus jg...ada yang perihatin bab benda ni~ 

Post has attachment
wahhhh renovate nmpak huhuhu~ makin cantik dan malatop

Post has attachment
InsyaAllah meiza..akan diingat selalu pesannya~ carilah rezeki kerana Allah dan keberkatan dariNya...InsyaAllah kebahagiaan akan tiba~

Post has attachment
selamat bersegmen ya~ moga menang besar yeah

Post has attachment
kalo krole lebih prefer air tebu...sedap huhu~ sapa kat gambar ni mieza?

Post has attachment

Post has attachment
tu yang bat krole risau dengan budak2 zaman IT ni...macam2 diaorang bule accses...ibu bapa kena sentiasa pantau...kalo bule...waktu umur camni...jgn dibelikan smartphone dlu...belikan je tpon nokia biasa skrin itam putih cam krole gna ni huhu~ so bab benda camtu kurang sikit risaunya~
Wait while more posts are being loaded