Profile cover photo
Profile photo
Spasimo Nieuws
Spasimo, het laatste nieuws over de beurs, financiële wereld, economie en politiek. Schandelijke onthullingen in de financiële wereld.
Spasimo, het laatste nieuws over de beurs, financiële wereld, economie en politiek. Schandelijke onthullingen in de financiële wereld.
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Mannengriep: Zo Zit Het Écht

Iedere #man weet: de #griep is de hel. Bij jou helemaal. Je ligt nog net niet op #sterven. Maar hebben we het echt zwaarder dan #vrouwen of is het aanstelleritis? De wetenschap geeft uitsluitsel. #Ziek

https://www.spasimo.nl/06042018/mannengriep-zo-zit-het-echt/

Add a comment...

Post has attachment
Het huidige systeem Gezondheidszorg heeft haar grenzen bereikt.

Jan Jacob Stam, Stephan Hausner en Jan Andreae onderzoeken welke #bewegingen en #patronen onder de oppervlakte spelen in het domein van #ziekte, #gezondheid en de #zorg daaromheen. Ze doen dat tijdens een tweedaags #seminar waarbij mensen uit de volle breedte van de samenleving welkom zijn: mensen die wel eens ziek zijn; medewerkers, medici en leiders uit de zorg; betrokkenen vanuit de #overheid, #verzekeraars en #farmaceutische industrie; mantelzorgers. De lens die Stephan en Jan Jacob gebruiken is die van de systemische benadering. De vorm die gebruikt wordt is die van opstellingen: een levende en invoelbare uitbeelding van de verborgen patronen, stagnaties en bewegingen in een systeem.

https://www.spasimo.nl/30032018/het-huidige-systeem-gezondheidszorg-heeft-haar-grenzen-bereikt/
Add a comment...

Post has attachment
Tevens wijzen we u erop dat u ook nog rechtens in verzuim verkeert voor uw miljardengreep in de portemonnee van de Nederlandse burger nu de noodzaak bestaat het leger beter opgewassen te laten zijn tegen de door uzelf bewerkstelligde angstcultuur jegens Rusland. Ook is de conclusie gerechtvaardigd dat u al in 2006 (middels Halbe Zijlstra) stiekem aan elkaar wijsmaakte dat Poetin weer eens op een groot Rusland uit was, waarbij u er opzettelijk aan voorbij gegaan moet zijn dat Rusland een jaar of 15 daarvoor verschillende bezette gebieden juist hun vrijheid had teruggegeven.

#plvn #Rutte #kabinet #politiek #pilatus

https://goo.gl/FTxo87
Add a comment...

Post has attachment
Europese toezichthouder ontdekt 10 miljard euro aan tekortkomingen

Europese Centrale Bank #ECB hebben in 2017 voor nabij de 10,75 miljard euro aan #misrekeningen en tekortkomingen ontdekt in de leningboeken van Europese #banken. Dat staat in een jaarlijks verslag van de Europese #toezichthouder uit #Frankfurt. #financieel #geld #nieuws

https://www.verantwoordinvesteren.nl/europese-toezichthouder-ontdekt-10-miljard-euro-aan-tekortkomingen/
Add a comment...

Post has attachment
Welke creditcard? Visa of Mastercard? Wat is de beste Creditcard

Er zijn tegenwoordig veel verschillende #creditcards te krijgen. Zo’n kaart is altijd makkelijk om bij je te hebben, zelfs wanneer je deze nooit denkt nodig te hebben. Hoewel je zou denken dat de vraag wat de beste #creditcard is? Makkelijk te beantwoorden is door ze met elkaar te vergelijken. Is dit niet helemaal waar.

https://goo.gl/VvpL6t
Add a comment...

Post has attachment
Last van haperende #wifi in huis? Google Wifi is een set #wifizenders die je aansluit op de eigen #wifimodem en zo voor een snel en stabiel draadloos netwerk moet zorgen in het hele #huis. Wij hebben de wifizenders geprobeerd.

https://www.spasimo.nl/23032018/overal-snelle-wifi/
Add a comment...

Post has attachment
Gedupeerden van het programma OPGELICHT?! hebben de handen ineengeslagen teneinde de AVROTROS te bewegen te rectificeren, maar vooral hun vaak laakbare handelswijze aan de kaak te stellen.

#Opgelicht #avro #tros #avrotros #nieuws #omroep #oplichters

https://www.spasimo.nl/17032018/gedupeerden-avrotros-programma-opgelicht-slaan-terug/
Add a comment...

Post has attachment
Prinses Beatrix jaarlijks goed voor ruim 1,5 miljoen (en AOW)

#Prinses #Beatrix is in januari 80 jaar oud geworden en kan nog altijd rekenen op een royaal cadeau van de Nederlandse #belastingbetaler. Hoeveel geld krijgt de voormalige koningin der Nederlanden nog jaarlijks binnen? En hoe zit het met haar recht op #AOW?

https://www.verantwoordinvesteren.nl/14022018/prinses-beatrix-jaarlijks-goed-voor-ruim-15-miljoen-en-aow/
Add a comment...

Post has attachment
Het rioolwater zit vol afvalresten coke en xtc

Uit een onderzoek blijkt het riool wat in onze hoofdstad vol zit met xtc-resten, zo blijkt uit een grootschalig Europees onderzoek.

#drugs #amsterdam #riool #xtc

https://www.spasimo.nl/08032018/het-rioolwater-zit-vol-afvalresten-coke-en-xtc/
Add a comment...

Post has attachment
Weg met het sollicitatiegesprek

Het curriculum vitae (cv) en het #sollicitatiegesprek hebben hun beste tijd gehad. In de toekomst selecteren #werkgevers hun kandidaten via #games, online #interviews en #algoritmes. Of zelfs met #hersenscans.

https://www.spasimo.nl/09022018/weg-met-het-sollicitatiegesprek/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded