Profile cover photo
Profile photo
Ka Wul
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nama Provinsi Di Indonesia Dengan Ibukotanya
NO NAMA
PROVINSI NAMA IBU
KOTA 1 Aceh Banda Aceh 2 Sumatera Utara Medan 3 Sumatera Barat Padang 4 Riau Pekanbaru 5 Jambi Jambi 6 Sumatera Selatan Palembang 7 Bengkulu Bengkulu 8 Lampung Bandar Lampung 9 Kepulauan Bangka Belitung Pangkal Pinang 10 Kepula...

Post has attachment
Suku - suku di Indonesia
No. Provinsi Nama Suku 1 Nangroe Aceh Darussalam Aceh, Gayo, Alas,
Kluet, Tamiang, Singkil, Anak Jame, Simeleuw, dan Pulau 2 Sumatera Utara Batak Karo, Batak
Simalungun, Batak Fakfak, Batak Angkola, Batak Toba, Melayu, Nias, Batak
Mandailing, dan Maya...

Post has attachment

Post has attachment
KISAH ARJUNA (Bahasa Jawa)
Raden Arjuna yaiku anak katelu saka Prabu Pandu lan Dewi Kunti utawa kerep disebut ksatria Panengah Pandhawa. Kaya wong , Arjuna bener dudu anake Pandu, nanging iku putra saka Dewi Kunti lan Batara Indra. Ing gesang Jawa , Arjuna iku simbol manungsa kawruh ...
Wait while more posts are being loaded