Profile cover photo
Profile photo
eykin murnie
58 followers
58 followers
About
Posts

Post has attachment
Pregnancy journey: Shopping barang baby Part 1
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah Ya Allah, kandungan sudah masuk 26w 6d ( 6 bulan ++) Membesar dengan sihat ye anak ibu, ibu dan ayah  sayang awak tau. Lagi seminggu cukup 7 bulan,  ibu dan ayah nak buat 4D scan, nak pastikan betul-betul jantina awak, ta...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman bersalin anak sulung
Assalamualaikum w.b.t Ibu terlebih rajin nak update blog harinie, sambil pangku anak tengah menyusu, Tangan sebelah menaip...hebat kan kalau dah jadi mak mak nie. So, harinie nak cerita pengalaman melahirkan zuriat yang pertama. Kalau tak taip sekarang taku...
Add a comment...

Post has attachment
Pregnancy journey: Ujian MGTT & Ujian BSP
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah masih lagi rajin untuk update blog, Kandungan berada di minggu ke-37 dan 5hari. Sayang ibu taknak keluar lagi, cepat lah keluar sayang, tak sabar nak gomol awak. Buat masa sekarang nie makan sangat lalu, berat pon naik de...
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum dunia
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah Ya Allah atas kurniaan rezeki paling terindah ini, Genap 38minggu 1 hari lahirlah putra kesayangan kami, Pengalaman indah yang tak dapat dilupakan, Saya masih lagi ditahan di wad disebabkan baby kuning, Doakan anak ibu ce...
Add a comment...

Post has attachment
Pregnancy journey: Ujian MGTT & Ujian BSP
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah masih lagi rajin untuk update blog, Kandungan berada di minggu ke-37 dan 5hari. Sayang ibu taknak keluar lagi, cepat lah keluar sayang, tak sabar nak gomol awak. Buat masa sekarang nie makan sangat lalu, berat pon naik de...
Add a comment...

Post has attachment
pregnancy journey: maternity photoshoot
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah, kandungan sudah berada di minggu ke-35, Nervous teramat sangat sebab kebanyakkan beranak sulung pada minggu ke-37. Mak pulak beranak sulung minggu ke-38. Ya Allah, permudahkanlah proses bersalin aku nanti.aminn Saya memi...
Add a comment...

Post has attachment
Sesi mendobi baju baby
Assalamualaikum w.b.t Saat paling dinanti-nantikan, membasuh baju baby, Excited terlebih, biasalah nak berubah status kan. Disebabkan saya banyak beli barangan berwarna putih, so terpaksalah buat 2 trip membasuh, trip pertama basuh baju,kain putih-putih dul...
Add a comment...

Post has attachment
Part 2: Update keperluan baby
 Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T kandungan sudah pon berada di trimester ketiga..aminn Tinggal 10minggu je lagi, nebesnyaaa. Semasa usia kandungan 28w 5d ktorg g buat 4D scan untuk tengok perkembangan baby dan jantina, tapi baby ...
Add a comment...

Post has attachment
Part 1: persediaan barang baby
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah Ya Allah, kandungan sudah masuk 26w 6d ( 6 bulan ++) Membesar dengan sihat ye anak ibu, ibu dan ayah  sayang awak tau. Lagi seminggu cukup 7 bulan,  ibu dan ayah nak buat 4D scan, nak pastikan betul-betul jantina awak, ta...
Add a comment...

Post has attachment
Update: Barangan baby
Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah Ya Allah, kandungan sudah masuk 26w 3d ( 6 bulan ++) Membesar dengan sihat ye anak ibu, ibu sayang awak tau. Lagi 2 minggu ibu nak buat 4D scan, nak pastikan betul-betul jantina awak, tak sabarnya. Tinggal lagi 14 minggu ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded