Profile cover photo
Profile photo
Melur Putri
5 followers
5 followers
About
Melur's posts

Post has attachment
Diet Atkins lagi: Day 1
Hi.. Dah tak reti menulis sebab dah lama sangat tinggal blog ni. Tak tau nak cakap bape banyak sawang. Hari ni tingin nak update sebab nak start balik Atkins Diet. After so many love-hate relationship with Atkins, and now back to Atkins sebab rasanya it's t...

Post has attachment
..setelah lama tidak bersua..
Dah lama tak bersiaran kat blog yang terchenta ni. Apakah yang terjadi? MALAS. Tu sebenarnya. Banyak cerita. Tapi tak reti nak cerita. Yang penting..saya dok kisah2 nak diet tapiii...hasilnya..makin bertambah berat. Atkins ke mana, exercise ke mana. Tapi......

Post has attachment
..my birthday present..
Ni hadiah birthday saya tahun ni..fresh from oven..

Post has attachment
..i love both of u..
Just now..having breakfast with 2 lovely people in my heart..my father and my hubby. Saya order air suam je..salu saya pau sikit nescafe ais hubby..nak minum skit je. Tapi hari ni bapak ada..saya pau jugak teh tarik bapak..haha. I love them so much..so much...

Post has attachment
..i love both of u..
Just now..having breakfast with 2 lovely people in my heart..my father and my hubby. Saya order air suam je..salu saya pau sikit nescafe ais hubby..nak minum skit je. Tapi hari ni bapak ada..saya pau jugak teh tarik bapak..haha. I love them so much..so much...

Post has attachment
..my lovely people..
Just now..having breakfast with 2 lovely people in my heart..my father and my hubby. Saya order air suam je..salu saya pau sikit nescafe ais hubby..nak minum skit je. Tapi hari ni bapak ada..saya pau jugak teh tarik bapak..haha. I love them so much..so much...

Post has attachment
..my birthday: 211014..
Happy Birthday to me. Alhamdulillah..cukup 36 tahun hidup di muka bumi ini. Syukur kepada Tuhan yang memberi rezeki dan rahmat kepada saya sekeluarga. Dapat hadiah terawal dari Mr Hubby as early as yesterday..tetiba ada je beg kertas atas katil..hehe..thank...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
..alhamdulillah..
Alhamdulillah..syukur..rezeki hari ni.. Chocolate chip crunch Almond choc mini pretzel Aurora shawl Ephyra Tak banyak..tapi syukur..Allah sangat mengasihani hamba-Nya..
Wait while more posts are being loaded