Profile cover photo
Profile photo
Faiza Erina Rahmat
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
.:: Abang Long Fadil 2, Kelako ::.
da pegi tengok belom...? pegi la tengok support filem melayu walaupun jalan citer nya simple... gigih kakak booking tiket, belanja Abg Ley sebab tak tahan tengok triler ALF2 ni macam kena sawan,, triler je da kelako...hahahaha... booking kat MBO KSL nun san...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Redeem Points Astro Oiiii ::.
oi oi, pakai astro ke tak,,, redeem la points nya tu, nanti expired, rugi oiii,, hihihi eh lama da tak redeem points astro ni,, last aritu tahun bulan 2/2016... sebab produk yang aku rasa yang best macam da tak berapa nak ada... kalau ada pun points pulak t...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Easy On, Mengeraskan... hihihi ::.
sejak² ni aku bingung banyak sangat pesen tudung kat pasaran... macam² la.. perasaan nak try pesen² yang ade tu memang ada cuma sesuai ke tak sesuai je dengan bentuk muka aku yang bulat lat ni... lagi la sekarang ni sana sini shawl - shawl - shawl... hujung...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Sakit Di Kaki ::.
aku pun tak tau macam mana aku nak cakap sakit aku ni,, kutu air ke kuman air ke tak tau la,, sakit ni aku dapat lepas balik dari Family Day Taman kat Felda Residance tu.. kira² bulan 12 tahun lepas...  memula tu kaki kiri aku ni bintat macam kena gigit nya...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Salam Ramadhan 1438H | Minggu 3 ::.
minggu ke-3 puasa,, sekelip mata jek.. iisshh.. kemas uma tak siap² lagi... umah banyak habuk,,, bercinta betul nak buat, kompom bersin.. eerrmm apa² pun meh la aku nk share menu berbuka kami utk minggu ke-3 ni...  16 Ramadhan,,, rajin sikit buat buah melak...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Kelapa Parut dan Kerisik Mak Abah ::.
sebelum puasa aritu aku dok terfikir ape nak buat benda yang menarik ye kalau balik kampung,,, yang boleh mendatangkan hasil,,, KERISIK ,,, sebab hari tu aku bagi opismate kerisik yang da siap untuk buat rendang makan² sempena Ramadhan.. da tu diorang semua...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Salam Ramadhan 1438H | Minggu 2 ::.
sekejap je da abis minggu ke-2 puasa kan... cepat masa berlalu,, pegi keje pun cepat je sebab jalan clear bak hang,,, ye la,, cuti sekolah.. aman rasa.. hihi ok ok jom la tengok ape yang kakak makan berbuka untuk puasa minggu ke-2 yang lepas... yang pasti i...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Salam Ramadhan 1438H | Minggu 1 ::.
wah,, lama da kakak tak update blog,, sekali nak update da bulan puasa... cerita tu ade je tapi tu la nak curi masa macam da tak pandai da... ok la macam biasa bulan puasa ni selain beribadat, makanan buka tu penting jugak kan... semata nak makan kurma hari...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Short Trip Ke Thailand | Part 4 ::.
sambungan Short Trip Ke Thailand | Part 3... 26.12.2016 - Isnin macam biasa kami berdua la yang akan bangun lambat,, semua da siap da lawa²... jam da kol 9 pg,, nak pegi sarapan dan nak naik Bukit Bendera katanya,,, tapi sebelum tu pegi Jonker Walk dulu ala...
Add a comment...

Post has attachment
.:: Short Trip Ke Thailand | Part 3 ::.
sambungan Short Trip To Thailand | Part 2... 25.12.2016 - Ahad yeeaahhh,, merry crismes di obersea,,, hahahaha,,, kagum? saje jek,,, bangun² lapo,, pastu bangun lambat pulak tu,, semua orang da check out... hahaha,, nasib la,, nikmat abis tido katil beso, b...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded