Profile cover photo
Profile photo
MULTILUX (Multiloc d.o.o.)
About
MULTILUX (Multiloc d.o.o.)'s posts

Post has attachment
Čeprav izgleda kot resna naprava za produkcijo, je na tej fotografiji v resnici prototip, ki smo ga izdelali v okviru možnostne študije za naročnika. S tem smo potrdili koncept, preden smo se podali v pravi razvoj. Ampak že prototip izgleda kar dobro, kajne?
Photo

Post has attachment
Šele ko proti zaključku projekta združujemo elektroniko z mehaniko, ki so jo skrbno načrtovali oblikovalci, se ponavadi pojavi tisti občutek, da smo ustvarili pravi in resen produkt. Ali ne izgleda Lumu Power res vrhunsko?
Photo

Post has attachment
Ko preverjamo skladnost naprave, primerjamo izmerjeni spekter z gabariti standardov. In s to napravo so se naši fantje kar izkazali, saj smo krepko pod mejami. Big like!
Photo

Post has attachment
Objavljamo nov whitepaper! Če tudi vi opravljate ponavljajoča se opravila, ki vam kradejo čas, si preberite članek o namenski elektroniki za avtomatizacijo delovnih procesov. http://ow.ly/Mu2s30cdGlC

Post has attachment
Občasno dobimo v preizkus tudi kakšen merilni inštrument. Tokrat so nam zaupali zmogljiv in hitro odziven osciloskop Keysight DSOX1102G, ki ima zelo intuitiven uporabniški vmesnik, v sebi pa skriva tudi zelo uporaben dodatek - funkcijski generator.
Photo

Post has attachment
Želimo si še nekaj okrepitev, zato zaposlujemo inženirje elektronike - tako načrtovalce vezij kot embedded programerje! Več informacij na http://ow.ly/2dyp30c4Xdd

Post has attachment
Pri razvoju elektronike je dokaj stalna praksa, da bo šele druga ali tretja različica vezja zrela za produkcijo. Ker pa si želimo čimmanj različic, je potrebno kdaj tudi kaj packati, zato da bo naslednji respin perfekten. Vendar smo videli že hujše packarije, kajne? :)
Photo

Post has attachment
Zagotavljanja skladnosti s standardi ne smemo nikakor zanemarjati, ko načrtujemo nov produkt. Tokrat objavljamo fotografijo enega izmed preizkusov, ki smo mu kot načrtovalci elektronike prisostvovali na SIQ. Naprava je prestala vse teste!
Photo

Post has attachment
Ste že videli fotografije naše ekipe? Potem razumete, da je fotoshooting za našo spletno stran zelo zabavno opravilo. Tokrat pa smo za stransko luč uporabili optično prožen flash, ki smo ga izdelali kar sami. Poglejte si nove obraze na https://www.multilux.eu/team
Photo

Post has attachment
V preteklosti smo se ukvarjali manj z naročniškimi projekti in bolj z lastnimi produkti. In ko pogledamo nazaj, pravzaprav vidimo, da smo delali simpatične zadeve. Na fotografiji je restavracijski sistem pozivnikov getOrder z brezžično komunikacijo na 868 MHz.
Photo
Wait while more posts are being loaded