Profile cover photo
Profile photo
Azwar Syuhada
6,613 followers -
Saidina Ali berpesan, "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan di
Saidina Ali berpesan, "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan di

6,613 followers
About
Azwar's posts

Post has attachment
5th BIRTHDAY SURPRISE BOX FROM LAZADA!
Salam to all readers, Bulan ini penuh kejutan aku rasa, kadang-kadang benda yang aku tak jangka pun aku terima. Tambah-tambah, bulan ini merupakan bulan kelahiran aku, bila hari-hari dapat hadiah sepanjang bulan ini, dah rasa macam sepanjang hari bulan Marc...

Post has attachment
Senarai 4 Produk Hilangkan Parut Terbaik di Dunia
Salam to all readers, | Senarai 4 Produk Hilangkan Parut Terbaik di Dunia | Setiap orang pasti mengimpikan kulit yang mulus tanpa sebarang cela kan? Aku pun tidak terkecuali berangan-berangan nak kulit macam Siti Nurhaliza, alih-alih bagaikan Siti Wan Kemba...

Post has attachment
Jom dapatkan Membership Card Benang Hijau!
Salam to all readers, | Jom dapatkan Membership Card Benang Hijau! | Dah alang-alang aku hebahkan Benang Hijau Warehouse Sale pada korang semua, baik aku pengaruh korang join membership card Benang Hijau sekali. Apa guna kalau pakai sahaja koleksi Benang Hi...

Post has attachment
Kemeriahan Benang Hijau WAREHOUSE SALE di Selangor
Salam to all readers, | Kemeriahan Benang Hijau WAREHOUSE SALE di Selangor | Yes, baru-baru ni aku sempat singgah ke warehouse sale Benang Hijau, bila mana ramai orang up status mengatakan Benang Hijau tengah buat sales gila-gila murah beb. Tambah-tambah, a...

Post has attachment
Muslimah Model Class 2017
BERMINAT??? WHATSAPP ALANG SEGERA! >>> 012-2094321 <<<

Post has attachment
Rutin Harianku Setiap Kali Nak Balik ke Rumah Sewa
Salam to all readers, Minggu pertama sem baru bermula aku dah start memonteng, buat cuti sendiri. Dah senior katakan, mulalah nak tunjuk lagak. Dakk ehh, kebiasaannya minggu pertama adalah minggu suai kenal dan automatically banyak class cancel, jadi ada ba...

Post has attachment
Pusat Borong Barangan Perkahwinan Murah di GM Klang
Salam to all readers, Musim perkahwinan zaman sekarang tidak mengira waktu cuti sekolah lagi. 30 tahun dahulu, orang akan membuat kerja kahwin waktu cuti sekolah, waktu itulah sanak saudara dapat berkumpul. Tapi zaman sekarang ini, ada DUIT ada CALON, terus...

Post has attachment
Azwar Syuhada commented on a post on Blogger.
Lama gila tak tengok wayang, baca sinopsis ni macam rasa nak pergi tengok sekarang!

Post has attachment
Cara buat duit dengan iLancee
Salam to all readers, Rosak aktiviti aku bila balik rumah, mana taknya bangun pagi kemas rumah, layan korea, makan, dah kenyang makan pergi tidur. Lama-lama boleh gemuk jugalah duduk rumah. Aishh, nasib baik dah nak masuk semester baru dan tinggal beberapa ...

Post has attachment
Progress dan Perkara yang Patut Korang Kena Tahu Kalau Nak Pakai Braces =)
Salam to all readers, Semenjak aku pakai braces ini, banyak pula orang bertanya perihal braces. Rata-rata soalan lebih kurang sama sahaja seperti "Sakit tak pakai braces?" "Berapa batang gigi kena cabut?" Mahal tak kosnya? Biasalah, aku dulu pun pernah tany...
Wait while more posts are being loaded