Profile cover photo
Profile photo
Husniey Husain
112 followers -
Born to be real not to be perfect (◍•ᴗ•◍) Travel, Lifestyle, Food Blogger
Born to be real not to be perfect (◍•ᴗ•◍) Travel, Lifestyle, Food Blogger

112 followers
About
Posts

Post has attachment
Dettol Perkenalkan semula Produk Pembersihan Diri Untuk Melindungi 1.97 juta Isi Rumah Malaysia
Dettol Melancarkan Semula Rangkaian Pembersihan Diri | Melindungi Daripada 100 Kuman Berbahaya Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Semoga gembira dan sihat selalu. Husniey nak kongsikan sikit pasal kesihatan, ia bermula daripada mengamalkan kebersiha...
Add a comment...

Post has attachment
BGRC dan McDonald's Telah Bersatu Untuk Riangkan Hati Adik-adik KAFA Di Kuantan
Pada 07 November 2018 bersamaan dengan hari Rabu telah berlangsung satu aktiviti amal yang telah dianjurkan oleh 2 (dua) pihak yang sememangnya telah dikenali di Malaysia. 2 pihak ini tidak lain dan tidak bukan adalah Bukit Gambang Resort City dan juga McDo...
Add a comment...

Post has attachment
Operasi X Filem Siasatan Jenayah Yang Sesuai Ditonton Umum
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kalian semua. Baru baru ini husniey dan tuan suami berkesempatan menonton filem baru ditayangkan di pawagam pada 1 November lalu. Nak tahu best tak best kena baca sampai habis entri ini :) Filem Operasi X yang mengisahkan...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Bonda Laksa Terengganu Kuah Putih
Assalamualaikum dan salam sejahtera kalian semua. Semoga November ini baik baik saja untuk kita semua. Husniey sekarang di kampung halaman, sejak haritu lagi nak taip resepi bonda kesayangan dan berkongsi di blog husniey tapi kali ini baru ada peluang itu. ...
Add a comment...

Post has attachment
Dapatkan Kopi Percuma di McCafe
Assalamualaikum dan Selamat berhujung minggu semua pembaca dan rakan rakan blogger.  Harini husniey nak tulis santai je, saja share sini kot lah korang  tak tahu kan. Siapa gemar minum kopi? Angkat kaki! Eh angkat kaki pulak.  Tahun ni husniey banyak betul ...
Add a comment...

Post has attachment
Filem Tempatan: Operasi X Ditayangkan Awal November 2018
Assalamualaikum semua dan Hai Salam Sejahtera. Moga anda selalu sihat dan ceria hendaknya. 2018 m enyaksikan banyak juga filem hebat tempatan dari Malaysia yang telah dihasilkan. Operasi X merupakan filem aksi terbaru yang akan ditayangkan di pawagam awal N...
Add a comment...

Post has attachment
Pengikut Dajal Paling Ramai Nanti Adalah Wanita
Salah satu cara musuh merosakkan umat Islam, adalah dengan menyerang wanita-wanita Islam. Sebab itu macam-macam benda pelik timbul. Baik cara untuk cantikkan diri hinggalah ke video challenge yang bukan-bukan. Ye lah, nak pengaruhi lelaki susah sikit. Tapi ...
Add a comment...

Post has attachment
Bola Sepak Piala Malaysia 2018 Penuh Dramatik!
Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Moga ceria dan sihat selalu. Semalam 27 Oktober 2018 husniey yakin ramai yang menyaksikan pertandingan bola sepak Piala Malaysia 2018 di kaca televisyen atau pun hadir di Stadium Shah Alam.  Pasukan Perak bertembung dengan ...
Add a comment...

Post has attachment
Apartment Mewah di Brinchang
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kalian semua.  Moga sihat hendaknya. Kalau anda mengikuti husniey di media sosial seperti facebook dan instagram pasti tahu mengenai percutian husniey pada Ogos lalu di Cameron Highlands. Birthday trip pada 20 Ogos dan tu...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Dagang Kak Jah Jalan Pasir Panjang, Kuala Terengganu
Nasi Dagang Menu Wajib Rasa di Terengganu Kalau datang bercuti ke Terengganu menu Nasi Dagang antara menu yang kena rasa. Nasi Dagang merupakan menu hidangan pagi di negeri negeri Pantai Timur. Untuk menyediakan menu Nasi Dagang ini agak sukar, selalunya ak...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded