Profile cover photo
Profile photo
Airsalm Romania - Transport funerar
2 followers -
Agentie Internationala Repatriere Decedati
Agentie Internationala Repatriere Decedati

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Caz incredibil în Vama Nădlac. Un român, oprit de vameşi pentru că avea un bărbat mort în maşină. Un cetăţean român care se întorcea cu familia din Germania a fost oprit de autorităţile de frontieră în Vama Nădlac II (Autostrada 1) şi i-a fost interzis accesul în ţară pentru că transporta cadavrul unui bărbat despre care a spus că este fratele său, mort cu câteva ore înainte pe teritoriul Ungariei.
http://www.airsalm.ro/caz-incredibil-vama-nadlac-un-roman-oprit-de-vamesi-pentru-ca-avea-un-barbat-mort-masina-un-cetatean-roman-care-se-intorcea-cu-familia-din-germania-fost-oprit-de-autoritatile-de-frontiera/
Add a comment...

Post has attachment
ltima dorinţă a unei românce decedate în Marea Britanie a fost să-i fie repatriat trupul

Apel Umanitar! Familia tinerei românce decedate vrea să-i aducă trupul acasă, însă nu are banii necesari. Codruţa Cristina Vancica, românca decedată în Marea Britanie. Era tânără, frumoasă, avea planuri pentru viitor, pe care îşi dorea să le realizeze în România. Nu-şi imagina că viaţa îi va întoarce spatele, iar un diagnostic crud o va răpune. Din păcate, visele ei şi ale familiei sale au devenit doar o amintire, întrucât Providenţa a hotărât să o ia de printre noi. Aceasta este, în linii extrem de generale, povestea Codruţei Cristina Vancica, care a fost publicată de ziarulromanesc.net, o publicație destinată românilor din UK.
http://www.airsalm.ro/ultima-dorinta-unei-romance-decedate-marea-britanie-fost-sa-fie-repatriat-trupul/
Add a comment...

Post has attachment
Cel mai grav fenomen care se petrece de circa 27 de ani încoace este îmbătrânirea accentuată a populației. Este un proces social deosebit de complex. Scăderea natalității și exodul tinerilor care pleacă din țară vor face ca, în deceniile următoare, numărul vârstnicilor să crească din ce în ce mai mult, iar numărul de pensionari va crește și el corespunzător. Potrivit informațiilor oferite de INS, în acest moment, raportul dintre numărul de pensionari şi cel de salariaţi este de 9 la 10, ceea ce înseamnă că 10 angajaţi activi, plătitori de impozite și taxe, inclusiv banii pentru fondul național de pensii, susţin nouă pensionari. Deocamdată, acest raport este încă rezonabil.
http://www.airsalm.ro/efectele-imbatranirii-populatiei/
Add a comment...

Post has attachment
Populaţia României scade vertiginos; numai în luna ianuarie 2017 ţara noastră a pierdut aproape 13.700 de locuitori, conform datelor din 17 martie ale INS. În prima lună a acestui an s-au născut sub 16 mii de copii – cu 4% mai puţini comparativ cu ianuarie 2016 – şi au decedat aproape 29.000 de persoane, cu 23% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Datele Institutului Naţional de Statistică mai spun că, la începutul anului, mortalitatea infantilă a crescut semnificativ – cu 31% – și avem astfel cea mai mare rată a mortalităţii infantile din UE.
http://www.airsalm.ro/romania-era-eclipsei-demografice/
Add a comment...

Post has attachment
Numărul românilor de peste hotare a crescut anual cu peste 7% din 2000 până în 2015, arată datele ONU. Singura ţară care a avut o creştere mai mare a migraţiei a fost Siria, dintr-un motiv evident – războiul civil care macină acea ţară. Românii sunt în schimb migranţi economici şi au ajuns să aibă cea mai mare diasporă din Uniunea Europeană. Datele ONU arată că anul trecut locuiau peste hotare 3,4 milioane de cetăţeni români, cu mult peste estimările oficiale făcute de autorităţile române.
http://www.airsalm.ro/romania-pe-locul-al-doilea-topul-migratiei-mondiale/
Add a comment...

Post has attachment
Trupul unei femei din satul Sălcuţa, decedată în Bulgaria, a fost adus acasă pe cheltuiala consulului României la Sofia. Familia a cheltuit banii primiţi ca ajutor de la semeni şi apoi a aşteptat ca autorităţile să se implice pentru a le trimite cadavrul acasă
http://www.airsalm.ro/repatriere-cu-peripetii/
Add a comment...

Post has attachment
Pentru anul 2017 statul Roman acorda un ajutor de inmormantare in valoare de 3131 lei.
Aceasta suma i se va deconta persoanei care face dovada ca a platit pentru cheltuielile de inmormantare. Ajutorul de inmormantare se deconteaza in intregime pentru decedatii pensionari sau persoane asigurate si doar jumatate pentru un membru de familie care nu are un drept propriu de asigurari sociale si se afla in intretinerea titularului la data decesului.
http://www.airsalm.ro/cum-se-obtine-ajutorul-de-deces-romania-ajutorul-de-inmormantare/
Add a comment...

Post has attachment
Airsalm asigura servicii repatrieri decedati si transport funerar din Norvegia in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu problema unui deces. Airsalm ofera servici de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata din orice parte a Norvegiei in Romania.
http://www.airsalm.ro/repatriere-decedati-din-norvegia-romania/
Add a comment...

Post has attachment
Cuantumul ajutorului de deces a fost majorat cu câteva sute de lei, conform unui act normativ ce a intrat astăzi în vigoare. Acest beneficiu este un drept de asigurare socială ce se acordă, conform Legii pensiilor, în cazul decesului asiguratului, pensionarului sau unui membru al familiei unuia dintre aceştia. Suma de bani respectivă se primește în termen de 24 de ore, la cererea persoanei interesate, pe baza anumitor documente justificative.
http://www.airsalm.ro/ajutorul-de-deces-cuantumul-acestuia-crescut-cu-cateva-sute-de-lei/
Add a comment...

Post has attachment
Airsalm asigura servicii repatrieri decedati si transport funerar din statele continentului Sud American in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu problema unui deces. Airsalm ofera servici de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata din orice parte a Americii de sud in Romania.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded