Profile cover photo
Profile photo
Dayahfirds Ibrahim
223 followers -
Every dream begin with one small step .
Every dream begin with one small step .

223 followers
About
Posts

Post has attachment
Alhamdulillah
Hai gais! Alhamdulillah pada 10 Feb hari tu dayah telah mendapat tawaran untuk further study di UiTM in Bachelor in Office System (Hons) .  Alhamdulillah :) Dapat kat UiTM Jengka, Pahang. Hahahaha. Berharap sangat dapat UiTM Machang tapi semua kawan-kawan d...

Post has attachment
Matte Or Moist Lipstick ?
Hi girls! After a few months I didn't update this blog so here is
my my my first post on 2017. Yeayyyyyy!  In
this post I will talk about " Lipstick ".
Waaaaa sound was so interesting right? Especially girls. Every girl has their
own favorite lipstick whate...

Post has attachment
A REVIEW : Garnier Micellar Cleansing Water
Assalamualaikum and evening gais ! So today I would to talk about product review that I used it. This is my first ever review post on my blog hehehe * hand clap *. I bought this product last month, and I already used it. I choose to bought the smallest one ...

Post has attachment
Blouse Murah Muslimah
Assalamualaikum and hi gais :) Sebagai seorang perempuan atau wanita berhijab menjaga penampilan diri adalah sangat penting bagi kita kan ? Macam yang kita boleh tengok sekarang bermacam-macam pilihan baju, seluar dan banyak lagi la untuk wanita bertudung. ...

Post has attachment
Girls in the rain .
Assalamualaikum and hai gaisss.. So malam ni rasa diri ini sedikit bosan, lalu buka la blog ni setelah sekian lama menyepikan diri. Idea nye banyak tapi penyakit malas tu aku takleh nak lari. Hahaha.  Haa satu lagi nak bagitau I just completed my studies. Y...

Post has attachment
DIY : Kitty Bookmark
Hai gais. Im back! Selepas 6 months menghilangkan diri, hari ni I muncul lagi. Hehehe.  This is my second diy yang i post dekat blog ni.  Seriously, diy ni sangat-sangat easy and super cheap. Tak nak cakap banyak dah.  So, lets get started ! What you need :...

Post has attachment
Girlfriend's Doodle
Assalamualaikum gaiss ! Actually aku takder idea nak post ape, tambah lagi kepala tengah runsing memikirkan result yang akan keluar pada 13hb Nov ni.  Seram dia lebih dari ternampak tolol berlari-lari tak pakai baju. Haihh korang boleh bayangkan tak macam m...

Post has attachment
Shawn Mendes
Hai gais good morning ! Today I want to share with you my currently favorite song by Shawn Mendes. There're two of his song that I really love it which is "Stitches" and "Never be Alone". So here I share these two videos that I got from Youtube .  Another s...

Post has attachment
Semester break !
Assalamualaikum.. Hai gais and happy Monday ! Setelah 4 bulan blog ini dihiraukan dan terpaksa diprivatekan, hari ni aku publickan. Wuhuuuu !  Private bukan sebab apa, sebab hari tu aku bukak blog tetiba terapply template lain. Buruk benar aku tengok dan ak...

Post has attachment
How to Shop MYSALE in a Smart Manner
Hai beautiful people and happy Friday ! Me as a human being and also a girl, just like another girl who is cannot be a separated with shopping. Many people do not know how to spend their money properly, so if you want shopping, I suggest you to make a smart...
Wait while more posts are being loaded