Profile cover photo
Profile photo
Sigura Group
2 followers -
Gama completa de solutii in domeniul managementului securitatii la incendiu.
Gama completa de solutii in domeniul managementului securitatii la incendiu.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Aparitie editoriala
La Editura Printech a apărut cartea intitulată „Ingineria Securităţii la Incendiu, Vol. 1 – Principii generale”, scrisă de lector univ. dr. ing. Ion Anghel de la Facultatea de Pompieri, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Lucrarea de faţă reprezintă primul volum din seria dedicată aplicării principiilor ingineriei securităţii la incendiu în proiectarea construcţiilor şi studiului metodologiilor şi a metodelor de calcul şi simulare a incendiilor. Scopul cărţii şi, implicit, al ingineriei securităţii la incendiu constă în oferirea utilizatorilor a unei oportunităţi de a identifica cea mai potrivită soluţie de prevenire a incendiului, care să asigure un minim de pagube provocate de acesta şi, în acelaşi timp, o eficienţă financiară.

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 021/312 31 32.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Multumiri revistei PARDOSELI MAGAZIN  pentru ca ne-a onorat cu prezenta in cadrul conferintei ˮPardoseli suprainaltate si pardoseli cu goluriˮ si pentru articolul dedicat evenimentului, sintetizand modul in care prevederile europene si cele locale referitoare la pardoselile tehnice flotante influenteaza segmentele de proiectare, arhitectura si constructii.
Add a comment...

Post has attachment
Vizitand Interschutz 2015
In perioada 8-13 iunie 2015, porțile Centrului Expozițional  INTERSCHUTZ din Hanovra s-au deschis din nou. Este un eveniment de top care are loc la fiecare cinci ani si este sustinut de patru piloni tematici principali, si anume prevenirea incendiilor, gestionarea dezastrelor, salvare, siguranță și securitate. S-a desfasurat sub egida Deutsche Messe, una din primele zece companii din lume specializata in organizarea de targuri si expozitii  in asociatie cu GFPA –  German Fire Protection Association, DFV – German Fire Service Association si  VDMA – German Engineering Federation, acest parteneriat oferind un mix de expozanti comerciali și non-comerciali.

Continuand traditia de a fi in pas cu cele mai noi soluții inovative în domeniul prevenirii incendiilor, am participat la acest eveniment unde in jur de 1.400 de companii din 49 de tari si-au prezentat produsele și serviciile.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, editia VII
In data de 3 iunie 2015, a avut loc la Hotel Athenee Palace, Bucuresti, cea de-a VII editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, intitulata ‘‘SECURITATEA ASTAZI‘‘.  La acest eveniment a participat domnul Horia Mihai Nicolescu, CEO Grup Sigura.

Evenimentul si-a propus sa reuneasca specialisti in domeniul securitatii pentru a dezbate si gasi solutii la cateva subiecte de actualitate cum ar fi: modalitati de asigurare si certificare a conformitatii, importanta aplicarii normelor şi standardelor  si impactul acestora asupra duratei de viaţă a unui sistem de securitate, rolul expertul în securitate care să vină în sprijinul clienţilor interesaţi să verifice calitatea şi conformitatea proiectelor implementate sau în moderarea situaţiilor de arbitraj tehnic între prestatorii de servicii.
Photo
Add a comment...

Multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi la conferinta ˮPardoseli suprainaltate si pardoseli cu goluriˮ si va invitam sa vizitati galeria foto a evenimentului : 
http://www.sigura.ro/articole/galerie-foto-conferinta-%CB%AEpardoseli-suprainaltate-si-pardoseli-cu-goluri%CB%AE-bucuresti-24-aprilie-2015/
Add a comment...

24.04.2015
Conferinta ˮPardoseli suprainaltate si pardoseli cu goluriˮ

Parte a seriei de conferinte ˮGhiduri de bune practici in domeniul securitatii la focˮ, derulata sub egida ASI, evenimentul s-a axat pe analiza modului in care prevederile europene si cele locale referitoare la pardoselile tehnice flotante influenteaza segmentele de proiectare, arhitectura si constructii. Am schimbat idei, ganduri, noutati si am studiat impreuna cazuri particulare in implementarea pardoselilor suprainaltate.
Add a comment...

Post has attachment
27.11.2014
Am sarbatorit 20 de ani de cand am introdus pe piata din Romania vopselele termospumante SIKA !

Aceasta etapa de activitate a fost marcata prin organizarea unui simpozion cu tema “Solutii de protectie pasiva impotriva incendiului”, organizat in colaborare cu Sika Germania si Dunamenti Ungaria, in cadrul caruia am reunit alaturi de noi specialisti in domeniu pentru a impartasi impreuna ultimele noutati privind solutiile de protectie pasiva la foc. Discutiile tehnice au fost urmate de demonstratii practice la sfarsitul carora reprezentantul SIKA Germania a acordat participantilor certificat de competenta privind instruirea in tehnici de aplicare pe otel a termospumantelor.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded