Profile cover photo
Profile photo
afifah wan
62 followers -
tuan tanah kedaun
tuan tanah kedaun

62 followers
About
Posts

Post has attachment
PAKEJ PERCUTIAN PULAU REDANG
Assalamualaikum, setelah sekian lama tak update blog ni. okay sebenarnya selepas habis pratikal saya membuat part time di travel agensi iaitu UNIC ASTANA HOLIDAYS di Kangar Perlis. hari ni saya nak update pakej yang menarik di hati saya iaitu Pulau Redang. ...
PAKEJ PERCUTIAN PULAU REDANG
PAKEJ PERCUTIAN PULAU REDANG
afifahwan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MACAM MANA CARANYA NAK PILIH WARNA FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT WAJAH
Hai darlinggsss!!! Siapa kat sini yang macam saya? Baru nak jinak-jinak dengan makeup? Selama ni makeup jugak, cuma tak ambil tahu sangat dengan barang-barang makeup yang kita guna. Asal nampak lawa, kira okeylah kan. Kenapa pemilihan foundation shade ni sa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tutorial Shawls Simple
haiiiiii semuaaaaaaa disebabkan hari nie balik kampung ada sikit masa terluang dengan blog kesayangan nie. ( mummy rindu awoks ) menangis tepi bucu katil. hokey kali nie saya nak bagi tutorial shawl. basic je. cara shawl yang selalu saya pakai ke mana2 saja...
Tutorial Shawls Simple
Tutorial Shawls Simple
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Muncul seketika
Muncul seketika
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
2K17
2K17
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
2K17
HELLO 2K17
2K17
2K17
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ehhhh?
ehhhh?
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ehhhh?
assalamualaikum alhamdulilah sekarang dah masuk bulan disember. lagi berapa minggu lagi nak masuk tahun baru. sekarang saya dah masuk sem 4. yeahhhh pejam mata sat jah dah masuk sem 4 lepas tu masuk sem 5. last sem 6 LI. fuhhh rasa macam sat gila. umur pun ...
ehhhh?
ehhhh?
afifahwan.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded