Profile cover photo
Profile photo
Рехабилитационен център "Св.Наум"- Хипокси студио в Слатина
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Ново

Кинезитерапия по Mulligan и PNF цена 40 лв. – с предварително записване.
Мануални техники за мобилизация с активно движение и мануални техники за подпомагане и улесняване на движението с активно участие на пациента.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Приятели, започнаха студените месеци, ние в нашето студио ви предлагаме топли промоции всеки месец! Следете ги!
През ноември IR кабина с последващ меден масаж на гръб за 36 лв.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Отдаваме под наем масажен кабинет в разработен Рехабилитационен център, намиращ се в гр.София, общ.Слатина. Обзаведен с масажна маса, шведска стена, шкафове, мивка с топла и студена вода. В наема са включени използване на общи части, ток, парно и хигиенни консумативи. Търсим един или двама колеги - рехабилитатор (кинезитерапевт) с опит и желание за работа в областта на медицинска рехабилитация и масажи. Възможно е да попълваме графика му с наши пациенти и клиенти. Допълнителни договорки при среща и разговор с кандидата.

Контакти: Вера Наумова или Павлина Гоцева на тел.0887515444 или contacts@centersvetinaum.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
След слънчевия загар, кожата има нужда от хидратация. През септември нашето предложение е Detox body slyer и Anti age detox styler на Weyergans с 20 % отстъпка от реалната цена.
Detox body slyer 56 лв. на процедура, вместо 70 лв.
Anti age detox styler 40 лв. на процедура, вместо 50 лв.
Всеки закупил пакет Detox body slyer от 10 бр. за 560 лв., ще получи подарък 5 бр. HDC от Hypoxi.
Детокс Стайлър произвежда 5 000 000 отрицателно заредени кислородни йони на куб.см или 10л. за минута прекарана под шлема. Това е равно на чистотата и енергията на въздуха, ако се намирате в центъра на 1250 водопада в продължение на 30 мин. Получавате мощен "душ" от въздушни витамини, които измиват токсините от тялото, връщат енергията му, активират деленето на клетките, стимулират производството на колаген и променят pH в кожата.Когато правите това в продължение на месец (10 процедури) вие подарявате на кожата и тялото си 300 мин. изключително здравословна и подмладяваща процедура. Резултатът е свеж вид, красива кожа ,повече енергия, подобрена работоспособност, по-добро здравословно състояние и чудесно настроение!
Комбинацията от Detox body slyer на Weyergans и HDC от Hypoxi е идеален начин да върнете изгубеният тургор на вашата кожа, докато насищате тялото си с така необходимата му енергия.
Photo
Photo
30.08.18 г.
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
До края на август, ние ви предлагаме пакет от 12 бр. тренировки на апарат L250 на цена 500 лв. Процедурите са с цел отслабване в областта на паласки, ханш, бедра и колене, както и превенция на венозен и лимфен застой. Особено препоръчителни за горещите летни дни, подходящи за майки кърмачки, за жени 60+, за тинейджъри и всички, които искат да подобрят метаболитните процеси в тялото си.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
HYPOXI е основна технология за диференцирано третиране на целулит и мастни натрупвания. Намалява целулита и наднорменото тегло, стимулира обмяната и действа оздравително на тялото.
HYPOXI се препоръчва:
При целулит и наднормено тегло
При тежки, отекли и уморени крака
При съдови проблеми – слаби капиляри, разширени вени, студени ходила
При уморена и отпусната кожа, слаба съединителна тъкан
При спортисти за високи сдпортни постижения и за бързо възстановяване след спорт
За рехабилитация на долни крайници
При метаболитни здравословни проблеми и за подобряване на общото здравословно състояние
Оформя фигурата в местата, които трудно се повлияват със спортен режим.
Как работи HYPOXI:
HYPOXI работи с положително и отрицателно налягане. По време на негативното налягане се предизвиква вазодилатация. Мускулатурата, тъканите и органите се снабдяват с кислород и хранителни вещества. Подобрява се кръвообращението и в най–малките капиляри. Вследствие на настъпилата дилатация на вените и лимфните съдове, в тях постъпват крайни продукти на обмяната на веществата и натрупаните течности. Елиминира отпадните метаболитни продукти, токсините и шлаките от организма, детоксикира. В следващата фаза на положителното налягане - лимфните съдове и вените са във вазоконстрикция. Промяната на положително и отрицателно налягане не само тренират съдовете, но и обезпечават усвояването на хранителните вещества и кислород и превръщането им в крен продукт на метаболизма, което подпомага оздравителния процес.
Това повишава рН на средата, подобрява ензимната активност, укрепва съединителната тъкън и осигурява регенерация и лифтинг ефекта, както за тялото, така и за лицето.
Програмите са индивидуални, съобразени с нуждите на конкретния човек и се изготвят от сертифициран хипокси терапевт, след предварителна консултация.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded