Profile cover photo
Profile photo
Mas Ira
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Public
KENAPA NAK SAMBUNG MASTER?
Disclaimer: THIS IS MY VERY PERSONAL OPINION. JUST NAK SHARE Hai semua. So harini aku nak tulis sikit setelah lama jugak tak menaip kat blog ni. So merujuk kepada tajuk di atas... Sekarang aku tengah sambung master di salah satu universiti yg terletak di ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Guru sandaran, guru ganti perlis!
Add a comment...

Post has attachment
PERMOHONAN GURU GANTI ATAU GURU SANDARAN PERLIS
Hai korang! Harini aku nak share macam mana nak mohon sebagai guru ganti atau guru sandaran bagi negeri Perlis. Bagi negeri lain aku taktahu sebab mungkin lain negeri lain kaedahnya. So, untuk lepasan SPM, STPM, Diploma, Ijazah atau lain-lain yang setaraf, ...
Add a comment...

Post has attachment
Sample LipIce Sheer Color PERCUMA!
Add a comment...

Post has attachment
Tips untuk pilih backpack! Pastu kalau nak beli backpack deuter atau karrimor murah boleh visit instagram @dkbackpack !
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Simple Ice Cream Soda Apam Mekar Recipe
Simple Ice Cream Soda Apam Mekar Recipe
pinkbuttoncream.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded