Profile cover photo
Profile photo
Hanna-Leena Ylinen
10 followers
10 followers
About
Hanna-Leena's posts

Post has attachment

Ilmeisesti valtuuston hyväksymillä ponsilla ei ole mitään merkitystä kaupunkisuunnitteluvirastolle. Onneksi kaupunkisuunnittelulautakunta sentään muistutti niistä. Yksi ponsista edellyttää, että rakentamisen asemakaavoitus aloitetaan jo rakennettujen alueiden tiivistämisestä.

Post has attachment

Blogini täyttää tänään viisi vuotta.

Post has attachment

Väitetään, että rakennettavien asuntojen määrä ratkaisee, kuinka paljon Helsinkiin tulee uusia asukkaita. Arkihavainnot eivät tätä tue. Rakentamisvaiheesta asti seuraamani taloyhtiö täyttää nyt kaksi vuotta ja siinä on yhä asuntoja tyhjillään. Eri puolilta Helsinkiä löytyy tätäkin vanhempia uudiskohteita, sillä myynnissä on jopa vuonna 2014 valmistuneita "uusia" asuntoja.

Post has attachment

Vertasin eri puolueiden Helsingin kaupunkiluontoon liittyviä vaaliteemoja niiden toimintaan kuluvalla valtuustokaudella.

Post has attachment

Virkistysalueen ohella Uutelaan on suunnitteilla kaksi omakotitaloa. Halkullanniemen länsirannan ja Nuottasaaren osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta saa jättää mielipiteitä 3.3.2017 mennessä.

Post has attachment

Koska jotkut kokivat Guggenheim-vertaukseni ja viittaukseni rakenteellisen korruption (joka siis on eri asia kuin korruptio) mahdollisuuteen ärsyttäviksi, kirjoitin Lohiniemenrannan asemakaavan muutoksesta vielä tekstin, jonka sävyn yritin pitää mahdollisimman neutraalina.

Post has attachment

Osalle kaupunginhallituksen jäsenistäkin oli epäselvää, mistä Lohiniemenrannan asemakaavaa koskevassa äänestyksessä 23.1. päätettiin. Asian käsittelyn seuraava vaihe on kaupunginhallituksessa 30.1.2017.

Post has attachment

Planmeca yrittää sivuuttaa kaupunkisuunnittelulautakunnan tekemän päätöksen ja saada haluamansa rantatontin ohituskaistaa käyttämällä.

Post has attachment

Yleiskaavan rakentamispikseleiden leviämisestä virkistysalueille on jo näyttöä.

Post has attachment

Mielipiteitä Meri-Rastilan täydennysrakentamisesta voi jättää viimeistään 19.12.2016.
Wait while more posts are being loaded