Profile cover photo
Profile photo
Travelog Sunyi
535 followers -
find me @ http://travelogsunyi.blogspot.com/
find me @ http://travelogsunyi.blogspot.com/

535 followers
About
Travelog Sunyi's posts

Post has attachment
TRAVELOG CAMBODIA: ITINERARY AND BUDGET 4D3N SIEM REAP

Post has attachment
TRAVELOG CAMBODIA: ITINERARY AND BUDGET 4D3N SIEM REAP
wehuuuu...assalamualaikum... baru sempat nak update my latest trip aritu... kebusyan standard la kalau ko dah g bercuti namenye..makanya masuk keje melambak2 la atas meja.. so, here we are... nak share kat korang Itirenary yang korang boleh follow if korang...

Post has attachment
Aku Menang Big Baby Fair Lazada weyh!!!!

Post has attachment
Menang Contest Baby Fair Lazada
weeee....punye lame kan..baru nak update blog nih... just nak share ngan korang2 sume yang ade tuk bace my blog nih... tak bace pun aku nak simpan jadi kenangan jugak..haha aku ni nak kate rajin join contest tu tak jugak.. if free memang aku join la... and ...

Post has attachment
TRAVELOG JOGJA DAY #6 : PASAR BERINGHARJO

Post has attachment
TRAVELOG JOGJA DAY #6 : PASAR BERINGHARJO
Assalamualaikum... wehuuu...finally..sampai jugak kat part last tuk vacation Jogja ni... mereput orang nak tunggu part final day aku ni agaknye... its ok..last day ni simple je..  tuk hari tu nye plan..santai je.. bangun pagi tu lambat sket sebab plan tuk h...

Post has attachment
TRAVELOG JOGJA DAY #5 : PUNTHUK SETUMBU, CANDI PRAMBANAN, CANDI BOROBODUR, CANDI PAWON, CAMERA HOUSE & MALIOBORO STREET

Post has attachment
TRAVELOG JOGJA DAY #5 : PUNTHUK SETUMBU, CANDI PRAMBANAN, CANDI BOROBODUR, CANDI PAWON, CAMERA HOUSE & MALIOBORO STREET
wehuuu...i'm back!! standardlaa...bukan fulltime blogger gini la gayenye... ni try nak kejar update entry travel yang ni before next vacay... hamboooiii..dah ade next vacay tu...haha ok..2 more entries to go...dah masuk day #5 dah pon ni... for this entry a...

Post has attachment
LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR

Post has attachment
LAZADA MALAYSIA BIG BABY FAIR
wehuuuu...Lazada 5th birthday's crazy sales still takleh nak move on.. sekali nampak "Big Baby Fair" yang memang ditunggu2 oleh sume parents.. yang xkawen ni pon hari2 duk membelek website Lazada tu..ni baby fair sure yang parents lagi la membelek ni... mem...
Wait while more posts are being loaded