Profile cover photo
Profile photo
Studio MAD Media Art Design
42 followers -
Studio MAD - Video productie & Animatie
Studio MAD - Video productie & Animatie

42 followers
About
Studio MAD Media Art Design's posts

Post has attachment

Post has attachment
Voor Solar Team Twente van +University of Twente / Universiteit Twente produceerden wij een teaser van de nieuwe auto: REDshift.

Met REDshift wil het team in 2017 de eerste plek veroveren tijdens de World Solar Challenge in Australië. Een groot verschil ten opzichte van RED One (2015) is dat de Red Shift ongeveer een halve meter smaller is. Dit heeft onder andere te maken gehad met de verkleining van het maximale toegestane oppervlakte van het zonnepaneel, dat voor deze editie is teruggebracht van 6m2 naar 4m2. Meer info: solarteam.nl

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Universiteit Twente.

http://studiomad.nl/portfolio/solar-team-twente
Photo

Post has attachment
Afgelopen kerst hebben wij een augmented reality kerstkaart gemaakt die veel leuke reacties heeft losgemaakt op social media en bij werkrelaties, vrienden en familie.

Benieuwd hoe deze kaart en bijpassende app zijn ontwikkeld? In de nieuwe blog blikken we terug op het proces en de samenwerking met +Recreate B.V.
http://studiomad.nl/onze-eigen-ar-kerstkaart
Photo

Post has attachment
Na het succes van ‘Noabers’ de film (www.studiomad.nl/portfolio/noabers) zijn we trots te mogen aankondigen dat we nu ‘Noabers’ de serie gaan maken!

De setting en de toon inspireerde tal van andere grappige korte verhalen. Al snel kwam het besef dat ‘Noabers’ een perfect uitgangspunt was voor een televisieserie. De verbindende factor in ‘Noabers’ is de locatie.

Zoals de titel al zegt, gaat de serie over ‘noaberschap’, oftewel het contact met je buren. In de serie volgen we het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine geïsoleerde, overwegend agrarische gemeenschap. Het leven in de gemeente is net even iets eenvoudiger dan in de grote stad, maar juist daarom is er veel ruimte voor droog komische situaties.

In tegenstelling tot een komedieserie, waarin elke aflevering één duidelijke verhaallijn heeft, zal ‘Noabers’ uit diverse sketches bestaan. Dit geeft de kijker de kans om de aflevering te volgen, zelfs al vallen ze er midden in. Een vergelijkbaar voorbeeld is ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ van SBS6, maar ook het Britse megasucces ‘Little Britain’. De korte scenes zijn ook ideaal om via internet te delen door middel van social media.

Er is gekozen om in eerste instantie een pilotaflevering volledig uit te gaan werken en uit te voeren. Eén aflevering van 4 sketches, waarin buiten en binnen locaties te zien zijn, waardoor je al goed de look en feel van de ‘Noabers’ gemeenschap krijgt.

De opnamedagen zullen 27, 28, 29 zijn. In maart zullen de sketches eerst online worden vertoond en eind maart zal de gehele uitzending op RTV Oost te zien zijn.

Volg alle ontwikkelingen rondom de serie op de website (www.noabersdeserie.nl), Facebook (Noabers de serie), Instagram (@noabersserie) Twitter (@Noabersdeserie) en Snapchat (@noabersdeserie).
Photo

Post has attachment
Op dit moment starten we met onze live registratie voor +PANalytical B.V. De crew is volop bezig geweest met de voorbereidingen in het +Theaterhotel Almelo zodat alles volgens plan verloopt!
Photo
Photo
09-01-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Vanaf mei zullen we met MAD naar een schitterende nieuwe locatie gaan. Het MAD office zal specifieke editing ruimtes, audio studio, chill ruimtes, een bar en mooie ruimtelijke werkplekken krijgen. Ook zal ons innovatief laboratorium MADlab (powered bij MAD, 100%FAT en Recreate) een fysieke ruimte krijgen, waar je alles op het gebied van virtual reality, augmented reality, mixed reality, projection mapping en interactieve films zelf kunt beleven.

MAD zal zich in 'De Nieuwe Garage' vestigen. Een inspirerende en dynamische omgeving met onder andere een filmstudio, restaurant, barretjes, kunst expositie ruimte, bioscoop en fitness ruimte. Gericht op samenwerking met de andere bewoners Adwise - Your Digital Brain en More, maar door middel van een grote hoeveelheid flexplekken willen we nog intensiever samenwerken met andere bedrijven, studenten en/ of start ups.

Samen mooie dingen creëren, dat is ons motto!
Photo

Post has attachment
Hebben jullie onze 360 graden virtuele tour door ons MAD pand al gezien? Hierin kun je virtueel door een gedeelte van ons pand. Dit is onderdeel van onze MAD kerstapp en is in het menu van de app rechtsonder te benaderen.

Download de MAD kerstapp gratis en bekijk het met eigen ogen! Neem gelijk even een kijkje op ons Winterwonderland, waar in Augmented Reality ons hele team voor je ogen tot leven komt.

Hierbij de directe links naar de MAD kerstapp voor Android en IOS:

Android devices:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recreate.mad.kerst

iOS devices:
https://itunes.apple.com/us/app/mad-kerstapp/id1181021156?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Meer informatie: www.studiomad.nl/kerst
Photo

Post has attachment
MAD gestrand in Winterwonderland!

Download onze Augmented Reality MAD kerstapp gratis in de Apple app store of Google play store. Scan bijgevoegde afbeelding (of download en print onze kerstkaart) met je telefoon of tablet en laat ons team voor je neus tot leven komen in Winterwonderland.

TIP: bekijk tenminste 30 seconden deze augmented reality wereld and have fun!

Meer informatie: www.studiomad.nl/kerst

Ontwikkeld samen met onze vrienden van Recreate
Photo

Post has attachment
Maak kennis met de RHEO KNEE XC van +Össur!

De unieke eigenschappen maken deze knie uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en rehabilitatie. Deze productie is mede tot stand gekomen dankzij +Luc Huberty

Bekijk de film in ons portfolio op http://studiomad.nl/portfolio/ossur-rheo-knee-xc
Photo

Post has attachment
Dit jaar gaan we samen met Recreate een speciale MAD augmented reality kerstactie doen! Hierbij een kleine sneak peek van de voorbereidingen, waarbij het gezicht van alle MAD people in 3D wordt ingescand.

#3Dscanning #augmentedreality #experience
Photo
Wait while more posts are being loaded