Profile cover photo
Profile photo
Studio MAD Media Art Design
41 followers -
Studio MAD - Video productie & Animatie
Studio MAD - Video productie & Animatie

41 followers
About
Posts

Post has attachment
Heb je hem al gezien op tv of gehoord op de radio? Vanaf gisteren draait de door ons geproduceerde nieuwe tv commercial en radio commercial van +Qredits Microfinanciering Nederland. Qredits, je sociale kredietverstrekker. #qredits #sociaal #kredietverstrekker #nieuwecampagne #trots

Link naar tv commercial: https://lnkd.in/dRZ4mvP
Add a comment...

Post has attachment
Op maandag 5 november vindt MARKETING MONDAY #7 plaats bij ons in Almelo. Een hele interessante editie deze keer: Belevenismarketing!

PROGRAMMA:
- 18.30 uur: inloop met koffie en thee.
- 19.00 uur: start event

SPREKER 1: Albert Boswijk uit Amsterdam. Zijn boek ‘Economy of Experiences’ zet de beleveniseconomie centraal. Betekenisvolle belevenissen dragen bij aan nieuwe vormen van waardecreatie en aan nieuwe verdienmodellen. Hij behandelt theorie en de praktijk van de Experience Economy (o.m. de vijf stadia van experience creatie). Albert Boswijk is directeur van het European Center for the Experience and Transformation Economy.

SPREKER 2: Niels Neeskens, Roy Kamphuis en Floris Schreuder van MADlab nemen ons mee in de belevingswereld van onder andere virtual reality, augmented reality, hyper reality, projection mapping en interactieve installaties als praktische marketinginstrumenten. Meer beleving helpt bijvoorbeeld om technische specs van hightech-oplossingen uit te leggen of juist in een specifieke visuele context te plaatsen, zodat klanten letterlijk meer beeld krijgen.

CULINAIR GASTHEER: Willem Dankers van gastronomisch restaurant Dorset uit Borne.

LOCATIE:
Twentepoort West 12-D
7609 RD Almelo

MELD JE SNEL AAN VIA:
https://lnkd.in/e3JUHGq
PhotoPhotoPhotoPhoto
31-10-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Onlangs brachten we onze nieuwe MADlab showreel naar buiten waarin onder andere verschillende projection mapping oplossingen werden getoond.

Deze techniek brengt veel mogelijkheden met zich mee. Projection mapping is met name bekend door het projecteren op gebouwen. Maar inmiddels is de techniek en de software zover ontwikkeld dat er allerlei andere creatieve oplossingen te bedenken zijn. Lees hierover in onze blog voor de laatste trends: :http://mad-lab.nl/2018/09/24/projection-mapping-de-laatste-trends/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Een vette felicitatie voor onze editor Susanne Nijkamp voor de nominatie tijdens het Golden Door International Film Festival of Jersey City voor Best Editing van onze nieuwe short film Missed.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Binnen ons MADlab (samenwerking met 100%FAT en Recreate) hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren. Check de MADlab showreel voor een compilatie van ons werk op onder andere het gebied van projection mapping, interactieve installaties, augmented reality en virtual reality #madness #innovatie #madlab

Showreel: https://vimeo.com/289870769
Add a comment...

Post has attachment
+Akzo Nobel viert dit jaar ’100 jaar zoutwinning in Twente’ en ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij voor het Symposium en de Open Dag mooie producties mogen ontwikkelen. De uitdaging was om op een onderscheidende, indrukwekkende maar toch informatieve wijze het zoutwinningsproces in film en animatie tot leven te laten komen.

Dé kans om de nieuwste technieken in te zetten. Het leverde een zoutwiningsfilm op in 2D en 360 graden die zowel met VR Bril als op elk gewenst device te bekijken is. Voor het Symposium hebben we de rijke geschiedenis van AkzoNobel verwerkt in de ‘History of Salt’ productie, waarin alle ontwikkelingen van de zoutwinningsorganisatie aan bod komen.

Lees erover in onze blog: http://studiomad.nl/akzonobel-zoutwinning-in-twente-als-unieke-vr-beleving
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Leuk kijkje achter de schermen bij onder andere onze filmshoots voor +Heracles Almelo
Add a comment...

Post has attachment
Om tijdens een verkoopgesprek de beschikking te hebben over de complete productcatalogus van RPflow (voorheen Rollepaal Groep) en deze op een inspirerende, innovatieve manier te tonen, hebben we met ons MADlab de Interactieve Tafel voor ze ontwikkeld.
Lees verder op onze blog: https://buff.ly/2LY7qjo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded