Profile

Cover photo
Nurul Ain Ain
Worked at KFCH
Attended smk mudzaffar shah
Lived in Malaysia
284 followers|203,399 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nurul Ain Ain

Shared publicly  - 
 
Boleh Buat Pilihan?
Cuba korang bayangkan korang ada dalam situasi seperti ini : Assalammualaikum dan selamat pagi untuk semua readers (kalau ada,hahaha!) Sekarang,korang rasa selesa,enjoy dengan hidup dan pekerjaan sekarang even hidup dan gaji korang setip bulan bukanlah dala...
 ·  Translate
Cuba korang bayangkan korang ada dalam situasi seperti ini : Assalammualaikum dan selamat pagi untuk semua readers (kalau ada,hahaha!) Sekarang,korang rasa selesa,enjoy dengan hidup dan pekerjaan sekarang even hidup dan gaji ...
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
anyone can share the link for this drama?Really want to recalling my memories with this drama.... 
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
may I know the title of this song??And drama title.... TQ soo much! :)
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

Shared publicly  - 
 
Potluck In Office
Hehehe...Nampak makanan kat atas tu?Haaaa,ini semua kakak kat ofis tu yang masak.Actually cucur udang tu dari semalam lagi nak di bawaknye ke ofis.tapi memandangkan semalam kakak tu EL,so postpone ke hari ni. Nasi himpit,rendang daging,cucur udang dan kuah ...
 ·  Translate
Hehehe...Nampak makanan kat atas tu?Haaaa,ini semua kakak kat ofis tu yang masak.Actually cucur udang tu dari semalam lagi nak di bawaknye ke ofis.tapi memandangkan semalam kakak tu EL,so postpone ke hari ni. Nasi himpit,r...
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

Shared publicly  - 
 
Running Man - Episode 186 [English Subtitle]
Pada yang suka layan variety show dari Korea,Running Man,korang dah layan episod terbaru?Artis undangan kumpulan CN Blue dan  Shim Eun-kyung . Aktiviti kali ni agak menarik even tak de la mencabar sangat,kan?Tapi tetap boleh buat orang ketawa dan release st...
 ·  Translate
Pada yang suka layan variety show dari Korea,Running Man,korang dah layan episod terbaru?Artis undangan kumpulan CN Blue dan Shim Eun-kyung. Aktiviti kali ni agak menarik even tak de la mencabar sangat,kan?Tapi tetap bole...
1
Add a comment...
Have her in circles
284 people
BANTAL MENYUSU's profile photo

Nurul Ain Ain

Shared publicly  - 
 
**
Assalammualaikum.Nak iklan sekejap. Pada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan atau ada rakan2,saudara-mara anda,bolehlah anda menghantar resume lengkap yang sudah di update kepada email - nurulain@kfch.edu.my. Kalau boleh,CH nak  A.S.A.P. Kalau anda/ke...
 ·  Translate
Assalammualaikum.Nak iklan sekejap. Pada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan atau ada rakan2,saudara-mara anda,bolehlah anda menghantar resume lengkap yang sudah di update kepada email - nurulain@kfch.edu.my. Kalau bole...
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
For along time ago I try to search this song!Finally,I got it.Oh my!
I still remember the melody even though I can't recall what the title of this drama....Thank you so much for who those upload this video.My hunting is over..... :)
1
Nurul Ain Ain's profile photofzulmus's profile photo
2 comments
 
+fzulmus TQ :)
Add a comment...

Nurul Ain Ain

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
for how long ago I'm search this song!Today I'm find out.Oh my............. really miss this drama and song..... cannot remember again what drama title for this....
1
Add a comment...

Nurul Ain Ain

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
sorry to ask but I curious to know what the background music for this part?anyone?
1
Alwin Lee's profile photo
 
Lessang Blues
Add a comment...

Nurul Ain Ain

Shared publicly  - 
 
BR1M 2014
ISNIN-24 Februari 2014.Korang yang apply BR1M tu dah dapat ke merasa duitnya?Dah check akaun bank ke belum?Kecoh dari hari Jumaat lagi....Kan? CH?dah dapat jugak! hehehe...baru check je pun...... :)  Pada yang dah dapat duit bantuan ni,Alhamdulillah.Syukur ...
 ·  Translate
ISNIN-24 Februari 2014.Korang yang apply BR1M tu dah dapat ke merasa duitnya?Dah check akaun bank ke belum?Kecoh dari hari Jumaat lagi....Kan? CH?dah dapat jugak! hehehe...baru check je pun...... :)  Pada yang d...
1
1
Shm Lam's profile photo
Add a comment...
People
Have her in circles
284 people
BANTAL MENYUSU's profile photo
Work
Occupation
Admin
Employment
  • KFCH
    Admin
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia - Selangor
Links
Contributor to
Story
Bragging rights
simpla person . my nickname in as a blogger is Cahaya Hidup
Education
  • smk mudzaffar shah
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking