Profile cover photo
Profile photo
Cahaya Hidup CH
346 followers
346 followers
About
Cahaya Hidup's posts

Post has attachment
anyone yang ada pengalaman buat internship kat PERKESO Jalan Ampang tak? share pengalaman korang dengan CH please! :)

Post has attachment
Doing Internship/Latihan Industri : Ada Pengalaman? Jom Kongsi!
Hello peeps! Lama sangat dah tak masuk sini hehe... But CH just nak tanya and mintak pendapat korang yang terbaca entry ni tentang internship/ latihan industri. Since CH akan start officially doing my internship on 13 February nanti, so anyone of you yang a...

Post has attachment
Hi everyone! wanna to ask if anyone of u did doing internship at PERKESO Jalan Ampang? share with me your experience. :)
Photo

Post has attachment
Harga Minyak Naik 15 sen Mulai Tengah Malam Ini.
Berita kenaikan harga petrol sebanyak RM 0.15 sen  mulai tengah malam ini di sahkan sendiri oleh Presiden Persatuan Pengusaha Minyak (PDAM) Datuk Khairul Annuar Abdul Azizi. Dengan kadar kenaikan sebanyak RM 0.15 sen seliter menjadikan harga baru bagi RON95...

Post has attachment
Harga Minyak Naik 15 sen Mulai Tengah Malam Ini.
Berita kenaikan harga petrol sebanyak RM 0.15 sen  mulai tengah malam ini di sahkan sendiri oleh Presiden Persatuan Pengusaha Minyak (PDAM) Datuk Khairul Annuar Abdul Azizi. Dengan kadar kenaikan sebanyak RM 0.15 sen seliter menjadikan harga baru bagi RON95...

Post has attachment
sape yg nak try resepi2 baru boleh cuba :)

Post has attachment
Check it out the recipes...tak la susah pun...rajin ke tak je...heheee 😁😁😁

Post has attachment
Cantik!! Taman and panggung tu 😁😁
Ini bukan kata students...semua org pun suka nk pegi tempat mcm ni...release tension namanyaaaa 😉😉

Post has attachment
Happy Deepavali and selamat bercuti 😊😊😊
#deepavali #happydepavali #diwali #satumalaysia

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded