Profile cover photo
Profile photo
nuraliyana muhamed
13 followers -
OK
OK

13 followers
About
Posts

Post has attachment
SHAKLEE 2018
SHAKLEE 2018 WELCOME  Ready stocks ALWAYS available!      Hubungi Yaya       PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001     COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, S...
SHAKLEE 2018
SHAKLEE 2018
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum..... Berhabuk blog ni... lamanyaaa xon kat sini pasal shaklee  sekarang sibuk benda lain  anak pun dah 2 xsempat nak on kat blog  pape pun tq sapa yang sudi baca blog kita nie..  sapa2 nak follow kita kat fb atau ig boleh taip jer "yaya liya...
VitaminCantikSihat|WangsaMaju KLCity
VitaminCantikSihat|WangsaMaju KLCity
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Ready stocks ALWAYS available!      Hubungi Yaya | SID 1072506      PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001     COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai...
VitaminCantikSihat|WangsaMaju KLCity
VitaminCantikSihat|WangsaMaju KLCity
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Kurus SHAKLEE
Set Kurus SHAKLEE
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Kurus SHAKLEE
Salam
semua.... Dah lama rasanya saya tak buat entri pasal Set
Kurus SHAKLEE kan... Set Kurus SHAKLEE terdiri dari 3 perkara :- 1) Detoks - Alfalfa/Herb Lax 2) Pecahkan Lemak - Lecithin 3) Bina otot & Tingkatkan Metabolisme -
Cinch Gambar Set Kurus SHAKLEE ...
Set Kurus SHAKLEE
Set Kurus SHAKLEE
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET COMBO SHAKLEE
SET COMBO SHAKLEE
SET COMBO SHAKLEE
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET COMBO SHAKLEE
Assalammualaikum  ENERGIZING SOY PROTEIN - ESP Korang tau x yang gabungan ESP dengan supplement lain mampu memberikan bonus yg terbaik utk kesihatan korang? tau tak? haa meh nak cerita .. Apakah Energizing Soy Protein?  Ia adalah protein lengkap yang mengan...
SET COMBO SHAKLEE
SET COMBO SHAKLEE
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MEAL SHAKE SHAKLEE UNTUK ANAK
assalamualaikum semua... semua dah tahu kan bulan nie promo apa??? ...  MEAL SHAKE ...  KEISTIMEWAAN MEALSHAKES UNTUK KANAK-KANAK * Lengkap dengan protein dan 24 jenis A-Z vitamin penting, mineral dan trace minerals yang di perlukan untuk tumbesaran. * Meni...
MEAL SHAKE SHAKLEE UNTUK ANAK
MEAL SHAKE SHAKLEE UNTUK ANAK
yayasupermom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded