Profile cover photo
Profile photo
zunnurain abdul rahman
58 followers
58 followers
About
Posts

Post has attachment
Kapsul Tongkat Ali Berwajah Baru
ha....amacam??? gempak tak packaging baru kami? actually packaging baru ni dh lancar sejak 1/12/2017 tp sbb kekangan ms sejak2 ade baby kite xsempat nk update blog. apa yg istimewa datang bersama wajah baru ni?   KENAPA pilih   # tongkatali   dari   # majup...
Kapsul Tongkat Ali Berwajah Baru
Kapsul Tongkat Ali Berwajah Baru
manjakanicapsule.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rasa mcm nk tnye soalan ni kt saya?

Ha baca ni
Add a comment...

Post has attachment
Sory,Nak Tanya Manjakani Awak Berasal Dari Mana??
Pernah dengar atau korang familiar tak dgn soalan semacam itu? Saya & agent-agent selalu dpt soalan cmni tau..nak tau apa JAWAPAN saya? Saya takda jawapan utk soalan cik sebab kami hanya pastikan sumber yg kami dpt adalah dari biji kani yg terbaik tak kiral...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Tentang Manjakani
Cerita Tentang Manjakani
manjakanicapsule.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Tentang Manjakani
Semua orang tau buah manjakani tp berapa ramai yg tau tentang apa sebenarnya kisah kitaran hidup sebiji  manjakani & apa yg membuat kan ia berpuru mcmtu skali? posting SEJARAH HIDUP MANJAKANI   ni dr fb sy sebenarnya tp better sy abadikan kt sini kan.. Moho...
Cerita Tentang Manjakani
Cerita Tentang Manjakani
manjakanicapsule.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Di Mana Boleh Dapatkan Produk Majuphal Enterprise
Hye nak tanya kat mana boleh sy dpt kan produk  ‪#‎ majuphalenterprise‬  ? Berikut adalah ejen sah di seluruh negara: ❤️   BANDAR SEGAMAT - Sa'adah ( 012-7298386) ❤️   JLN MUAR SEGAMAT - Eryn (017-8255283) ❤️   BUKIT SIPUT - Sarah   (017-7793711) ❤️   CHAAH...
Add a comment...

Post has attachment
Kombinasi 2 Herba Terunggul Berkesan!!!
Perghhh tajuk je dh mcm gempak!! tp yeke gempak? Apapun pertama sekali sy nk mintak ampunnn kat awak2 semua sebab lama sgt x update blog ni.tapi jgn risau sbb hari2 sy dok tgk aktiviti blog ni tau!! cuma...xde idea nk mengarang je huhuhuhu.... ok berbalik p...
Kombinasi 2 Herba Terunggul Berkesan!!!
Kombinasi 2 Herba Terunggul Berkesan!!!
manjakanicapsule.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kini Berwajah Baru
Salam Ramadhan buat readers kt blog sy ni :) pada 1/7 yang lepas syarikat Majuphal Enterprise dh lancarkan packaging terbaru untuk produk kapsul manjakani kita ni.hasil gabungan idea dengan designer kami Alhamdulillah terhasil lah ia walaupun nampak cliche ...
Kini Berwajah Baru
Kini Berwajah Baru
manjakanicapsule.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dear friend!The fun game for you.Play with me! #Real Truck Park 3D#, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icloudzone.TruckPark3D
Real Truck Parking 3D
Real Truck Parking 3D
play.google.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded