Profile cover photo
Profile photo
Rosa Digitaal
1 follower -
Rosa Digitaal, radio en TV voor Abcoude en omstreken
Rosa Digitaal, radio en TV voor Abcoude en omstreken

1 follower
About
Posts

Post has attachment
PERSBERICHT: André Hazes centraal bij ROSA DIGITAAL! Abcoude, 24 februari 2014

Zaterdag 22 februari 2014 ging bij Rosadigitaal.nl, de lokale radiozender voor Abcoude en Baambrugge, een lang gekoesterde droom in vervulling. Presentatoren Cees Mooijekind en Roy Spraakman delen behalve de passie voor radiomaken nog een andere passie: de muziek van André Hazes. Begin januari ontstond het idee, om de programma’s ‘Grand Café FM’ en ‘Cultura-dio’ voor één keer laten te vervallen en zo de weg vrij te maken voor een Hazes Top 40. Want beide radio-deejays kregen ook altijd veel reacties als er muziek van André Hazes in hun programma gedraaid werd. Via sociale media werden oproepen geplaatst om luisteraars hun favoriete André Hazes-songs door te laten geven en daar werd overweldigend op gereageerd. Cees heeft zijn handen vol gehad om alle stemmen te tellen. De bijdragen van de luisteraars waren nogal divers. Uit de meer dan 350 liedjes van André Hazes werden de bekende, maar ook minder bekende songs aangedragen, met uitgebreide motivatie.

Lees verder op de website van Rosa Digitaal

http://www.rosadigitaal.nl/?p=434
Add a comment...

Post has attachment
Het was weer een gezellige drukte bij het programma van Pieter van Veen in de studio van Rosa Digitaal Hollandse Kade Abcoude.

Progressive X Grooves radio = promotieplatform voor artiesten en ondernemers. Zondag 09-02-2014 heeft Beyond Violet muzikaal kleur bekent en De Toekomstbus ging provoceren EN communiceren 

‘De grote verrassing’
Aardschok magazine

Beyond Violet brengt een mix van rock, gothic en metal. De band brengt pakkende melodieën en een theatraal geluid met een agressief tintje. Invloeden zijn onder andere Rammstein, Muse, Unsun, Within Temptation, Syrenia en Arch Enemy.

De groep werd eind 2008 opgericht door multi-instrumentalist en producer John Edwards, die eerder goed ontvangen materiaal uitbracht bij diverse major- en independentlabels, variërend van industriële metal tot latin pop. In 2009 maakte Beyond Violet haar debuut als voorprogramma van toonaangevende symfonische metal-act Autumn. Na enkele bezettingswisselingen bestaat de band inmiddels uit: Roxane (zang), John (gitaar), Ilona (keys), Joachim (bas) en Merlijn (drums).

Beyond Violet bouwt momenteel aan een gedegen live-reputatie, gebaseerd op sfeervolle, melodieuze songs gebracht met een felle rock’n’roll attitude.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur Elly van Amstel met De Platenkast. Ook Elly maakt al heel lang haar programma bij Radio Rosa en nu voor Rosa Digitaal het nieuwe radio beluisteren voor de toekomst!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded