Profile

Cover photo
Lyndsey Longmore
18 followers|225,436 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Introduction
Cele două noi membri ai UE sunt est-europene, naţiunile foste comuniste din România şi Bulgaria au aderat la Uniunea Europeană la data de 1 ianuarie a acestui regim hotelier mamaia an şi înainte de intrarea lor, nu exista speculatii imens, în special în rândul britanică şi irlandeză, cu privire la dacă o investiţie realizată în pieţele de proprietate reale imobiliare, fie de la ţară a fost o investiţie bună.

Acum, că ambele ţări au aderat la UE, şi mulţi au făcut deja un angajament de a investi în proprietate în Bulgaria şi România, este timpul să îşi reexamineze deciziile si uita-te la proiecţiile de viitor pentru noi investitori care examinează perspectivele de pe pieţele imobiliare în ambele ţări .

Duce până la intrarea în UE mulţi investitori a încercat să vizeze proprietate în România şi Bulgaria, pentru că au asistat deja la randamente pozitive pe care alţi investitori au derivate pe pieţele de proprietate ale noii anterioare, cum ar fi Ungaria şi Polonia, de exemplu. Ca rezultat, în special în Bulgaria, a dezvoltat o piaţă activă de proprietate aproape peste noapte. În fapt, a fost complet din cauza aderării la UE, că România şi Bulgaria a dezvoltat o piaţă de proprietate, la toate, pentru că în cazul în care a fost lăsat să cererii locale pentru a alimenta sectorul imobiliar, nici ţară s-ar fi scos.

Această cerere internaţională puternică pentru stocul de proprietate în Bulgaria şi România cu ţepi interesul mass-media şi în momentul în care mass-media a devenit interesat şi a început promovarea beneficiile percepute financiare de a investi în regim hotelier mamaia orice naţiune, interesul investitorilor de proprietate au crescut chiar mai mult. Satisfacerea acestei cereri pentru stocul de investiţii imobiliare a fost pasionat dezvoltator de activitate de proprietate, şi pentru că au fost puţine restricţii în loc, la acel moment (vorbim de 3 - 4 ani în urmă), regulamentele şi câteva restricţii au fost, în loc de a preveni asupra dezvoltării.

Ca urmare anumite zone, cum ar fi în Sunny Beach, Bulgaria sunt acum peste dezvoltate şi mulţi spun rasfatata, şi preţurile de proprietate în aceste locaţii sunt acum stagnează. Din fericire, restul de Bulgaria şi România a fost protejată de această dezvoltare, cu peste beneficiul retrospectiv, şi astfel caută să termen mediu şi lung nu este cu siguranţă loc pentru expansiune preţul de proprietate încă.

Acum, că atât Bulgaria, cât şi România sunt în UE, fiecare va beneficia de o perioadă de investiţie, care va contribui la îmbunătăţirea infrastructurii de unele dintre scârţâie în ambele ţări. Banii vor merge spre proiecte, cum ar fi de dezvoltare a drumurilor şi sensul extinderea aeroportului va fi mai uşor de a accesa şi regim hotelier mamaia de a explora ambele ţări, care vor stimula turismul recurs. În plus, banii ar putea fi cheltuite pentru reabilitarea siturilor istorice de interes, precum şi promovarea deliciile din ambele ţări.
Basic Information
Gender
Female

Stream

Lyndsey hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.