Profile cover photo
Profile photo
Nur Amira
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
That feeling of yours
  Bila hang dalam satu relationship ( love) , aku taktau la is it only me or there's no need to take care of the other side's heart. Ok. Senang cakap, perlu atau tak hang jaga hati boipreng hang?  I don't know why but aku sentap. Yeah sentap.  When you care...

Post has attachment
Aku, Dia dan Kereta
#MMM_Family whatsapp group “Oih. Esok ke ong kita? Nur, lecturer post benda tu bila?” – Enaz. “19. Khamis lepas.” – Nur.  “Laa. So, tomorrow tu jumaat lepas laa. Kita pegi je kelas jumaat nanti. Kita kan jenis yang pegi  kelas sedut ilmu then blah.” – Ena...

Post has attachment
Nanad
Baru hari ni aku rasa nak update. Hehehe. Siti Nadzirah bt Khairuddin. lahir 11hb Februari 1996. So, kira dia dah genap 19 tahun la. Ermm ermm. Jeles la sikit. Sikit ja. Tak banyak sebab at least aku rasa diri ini begitu muda. Hiks.  Birthday dia kami celeb...

Post has attachment
HomeSICK
Demam. Jauh dari family. Seriously tak best. Sangat-sangat-sangat tak best. Ya la. Kalau dok rumah, eventhough mak hang membebel-bebel, merumuskan segala sebab-musabab hang demam, still boleh manja-manja. Abah macam biasa. Dia pon bising sekali. Hahaha. But...

Post has attachment
Stalker
  Pergh tajuk. Hahaha. Ok. Bukak topik pasal stalker.  Manusia ni memang dilahirkan dengan sifat inkuiri yang sangat-sangat-sangat kuat....ka aku sorang ja? Bila dapat tau pasal satu benda tu, teruih google. Kalau pasal retis, memang keluaq la segala cerita...

Post has attachment
Thaipusam
  Bukan nak cerita pasal aku sambut Thaipusam. Hahahaha. Cuti Thaipusam sampai 4 hari tapi..tapi AKU TAK BALIK!!! undefined emotion "Kenapa tak balik? Kedah ja kot" "Kedah pon sekali balik, pakai duit jugak. Lagipon raya cina nanti nak balik lagi."  Sejuj...

Post has attachment
Hati
  Kita kongsi segala pahit manis bersama Kita kongsi rasa bersama Pendek kata kita sentiasa bersama. Ketawa bersama , menangis bersama Kita suka melawak Kita suka bergelak tawa Kita suka merapu macam orang gila Tapi Kadang-kadang hati ini tak kuat menahan p...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded