Profile cover photo
Profile photo
Wardah Aneesa
731 followers -
Gadis Biasa Ingin Jadi Gadis Luar Biasa ^^
Gadis Biasa Ingin Jadi Gadis Luar Biasa ^^

731 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di HSA, JB Part 2
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di HSA, JB Part 2 | Hai semua, masa tengah menaip ni, Hanan alhamdulillah tengah tidur. Herm, harapan Wardah nak aktif berblog semula. Harap impian tu jadi kenyataan. Doakan Wardah ye! Jom sambung cerita Wardah bersalin hari...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di HSA, JB Part 1
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di HSA, JB | Hai semua, Assalamualaikum dah lama rasanya tak menulis dan mengunjungi blog-blog rakan yang lain. Ingat lagi tak kawan-kawan semua pada Wardah?  Alhamdulillah, Wardah dah selamat bersalin pada 1 Ogos 2018 bagi ...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Cinta Hati Part 2
Kisah Cinta Hati Part 2 | Balik dari kelas tutor selama 2 jam di sungai udang, Wardah dah berjanji dengan seorang cikgu ni untuk bagi jawapan sama ada jadi keluar dengannya ataupun tidak.  Yess im tired. So tired. Wardah memang akan letih kalau memandu. Per...
Kisah Cinta Hati Part 2
Kisah Cinta Hati Part 2
cikannesweetyncool.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Cinta Part 1
Kisah Cinta Part 1| Hai semua. Rajin plak hari ni nak mengupdate tentang kisah cinta Wardah. Kisah cinta ku ini sajanku coretkan agar kenangan ini dapat dikongsi bersama dengan blogger yang lain.  Humm , malu pulak nak bercerita. Moga ikatan ini kekal hingg...
Kisah Cinta Part 1
Kisah Cinta Part 1
cikannesweetyncool.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terpaksa Private Instagram
Terpaksa Private Instagram |  Hai semua, perasan tak yang instagram Wardah dah diprivatekan. Haha acah-acah hot gitu. Sebenarnya, ada sebab buat macam tu.. Bila mula bertunang ni, anak-anak murid tunang Wardah jenis yang ada instagram juga. Jadi mereka ada ...
Terpaksa Private Instagram
Terpaksa Private Instagram
cikannesweetyncool.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Pertunangan Saya di Melaka
Kisah Pertunangan Saya di Melaka | Dah lama miss saya punya story kan? Insya allah saya akan ceritakan kisah pertunangan saya di Melaka. Hummm. Pertama sekali, dulu saya ada ceritakan kisah linang air mata saya kerana putus cinta. Tapi nanti panjang pula. H...
Kisah Pertunangan Saya di Melaka
Kisah Pertunangan Saya di Melaka
cikannesweetyncool.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Luahan Rasa Rindu
Luahan Rasa Rindu
cikannesweetyncool.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Luahan Rasa Rindu
Luahan Rasa Rindu| Heeee, tajuk pun macam ape dah kan.  Dah macam orang angau ke ape tak taw.. dah lama rasanya tinggalkan blog ni tanpa update. Guana ni bohhhh?? Sejak baru sahaja posting ke sekolah pertama ni, agak sibuk sikit nak update dan memandangkan ...
Luahan Rasa Rindu
Luahan Rasa Rindu
cikannesweetyncool.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded