Profile cover photo
Profile photo
Wardah Aneesa
695 followers -
Gadis Biasa Ingin Jadi Gadis Luar Biasa ^^
Gadis Biasa Ingin Jadi Gadis Luar Biasa ^^

695 followers
About
Wardah Aneesa's posts

Post has attachment
Terpaksa Private Instagram
Terpaksa Private Instagram |  Hai semua, perasan tak yang instagram Wardah dah diprivatekan. Haha acah-acah hot gitu. Sebenarnya, ada sebab buat macam tu.. Bila mula bertunang ni, anak-anak murid tunang Wardah jenis yang ada instagram juga. Jadi mereka ada ...

Post has attachment
Kisah Pertunangan Saya di Melaka
Kisah Pertunangan Saya di Melaka | Dah lama miss saya punya story kan? Insya allah saya akan ceritakan kisah pertunangan saya di Melaka. Hummm. Pertama sekali, dulu saya ada ceritakan kisah linang air mata saya kerana putus cinta. Tapi nanti panjang pula. H...

Post has attachment

Post has attachment
Luahan Rasa Rindu
Luahan Rasa Rindu| Heeee, tajuk pun macam ape dah kan.  Dah macam orang angau ke ape tak taw.. dah lama rasanya tinggalkan blog ni tanpa update. Guana ni bohhhh?? Sejak baru sahaja posting ke sekolah pertama ni, agak sibuk sikit nak update dan memandangkan ...

Post has attachment

Post has attachment
Memasak dengan Rice Cooker
Memasak dengan rice cooker | Tajuk hari ni pasal masak masak uolsss. Hehe. Excited kan. Sebenarnya kan, Wardah minat sangat nak masak macam macam, tetapi kat rumah memang tak masak sebab mak salu masak. Heeeeee. Anak manje makk. Lagi satu wardah takut warda...

Post has attachment
Hari Raya Pertama 2016
Hari Raya Pertama 2016 | Alhamdulillah persiapan untuk raya pertama hampir siap, tinggal semalam sahaja baju emak belum ada. Jadi berjalanlah kami ke bazar ramadhan di Klebang. Alhamdulillah jumpa jugak baju yang memikat hati kami. Haha.  Raya pertama, bang...

Post has attachment
10 Malam Terakhir Ramadhan
10 Malam Terakhir Ramadhan |   Jom sama sama menggandakan usaha mengejar 10 malam terakhir dalam bulan Ramadhan ini. Insya allah. 

Post has attachment

Post has attachment
Diganggu Lecturer ?
Diganggu Lecturer ? | Pernah tak kamu sebagai seorang pelajar diganggu lecturer kamu sendiri? Ceritanya begini, sejak menggantikan model yang tak dapat bekerja last minute tu, adelah photoghrapher tu sharekan gambar dan Wardah pula ade tagged beberapa gamba...
Wait while more posts are being loaded