Profile cover photo
Profile photo
SmarterLife.dk
2 followers -
Fede produkter der gør dit hjem og dit liv lidt smartere.
Fede produkter der gør dit hjem og dit liv lidt smartere.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Husmoderen.dk har anmeldt vores Flower Power. Sensoren der hjælper dig med at få dine planter til at gro, ved at sende beskeder om plantens behov til din smartphone.
Add a comment...

Post has attachment
Nu er SmarterLife.dk i luften!

Vi har startet SmarterLife.dk fordi vi lever i en tid, hvor internettet bevæger sig ud i vores fysiske ting. Nye smarte produkter der kan automatiseres, laves regler for og forbindes, kommer på markedet hele tiden og bidrager til en lettere og smartere hverdag.

Hos SmarterLife.dk lagde vi mærke til, at selv om man begynder at kunne købe disse produkter rundt omkring, manglede et samlingssted, hvor både produkter, og ikke mindst viden om hvordan de bruges kunne findes. Det har vi lavet.

Hos os finder du de fedeste og smarteste produkter, hvis du ønsker et smartere hjem. Vi håber du vil tage dig tid til at klikke lidt rundt og se, hvad de forskellige produkter kan.

På vores blog kommer der jævnligt opdateringer med nye produkter på markedet og andre smarte løsninger. Vi holder nøje øje med markedet og elsker at fortælle om udviklingen.

På vores forum er du meget du meget velkommen til at fortælle om dine egne Smart Home installationer, stille spørgsmål til produkter du har købt hos os eller fortælle om nye fede Internet of Things produkter du kender til.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded