Profile cover photo
Profile photo
Eleven
9 followers
9 followers
About
Eleven's posts

Post has attachment
Wij organiseren tijdens de Week van de RI&E een informatiemiddag. Wil je deze ook bijwonen, schrijf je dan in via https://www.eleven.nl/site/nl/blog/item/informatiemiddagtijdensdeweekvanderie/nl-28-426

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Binnenkort de Joomla!dagen waarop Ronald een tipje van de sluier oplicht over onze geautomatiseerde updatestrategie http://joomladagen.nl/programma/presentaties/joomla-otap-en-git 

Post has attachment

Post has attachment
Binnen Eleven hebben we constant nieuwe ideeën. Sommige daarvan zijn zo goed dat we ze in producten willen omzetten, Rockstar is er daar één van. Omdat we zelf geen interaction designers in huis hebben, hebben we jouw hulp nodig. Ben je klaar om te laten zien wat je in huis hebt? 

Post has attachment
Wat is caching eigenlijk en waarvoor is het nuttig? Caching is het opslaan van het resultaat van een langzaam proces, zodat bij het opnieuw aanroepen van dit proces met dezelfde parameters meteen het resultaat teruggegeven kan worden.

De meest effectieve vorm van caching is gebruik maken van de browser cache. Als de webbrowser van de bezoeker de content eerder heeft opgehaald, hoeft hij dit niet nogmaals te doen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de ‘houdbaarheid’ van content mee te geven, de zogenaamde expires header. Dit is goed bruikbaar voor afbeeldingen, stylesheets, javascript bestanden en andere statische content. Dynamische content is niet altijd hetzelfde en kan dus niet in de browser gecached worden. De browser kan immers niet bepalen of de content is veranderd.

Een oplossing voor dit probleem is de full page cache.

Post has attachment
Bij Eleven werken we graag actief aan het bijhouden van de ontwikkelingen in ons vakgebied. Een van de manieren waarop we dat doen is door het bezoeken van developer conferenties. De jaarlijkse Java conferentie Devoxx is qua conferenties wel een van de hoogtepunten.

Post has attachment
Begin deze week werd duidelijk dat er twee jaar lang een bug in de OpenSSL-techniek heeft gezeten die ervoor kan zorgen dat hackers versleuteld verkeer konden 'afluisteren'. Lees hoe wij dit bug geplet hebben.

Post has attachment
'We have lift off!!' - Onze nieuwe website is live en we zijn best wel een beetje trots!! Check hem op www.eleven.nl
Photo
Wait while more posts are being loaded