Profile cover photo
Profile photo
Nurul Asyiqin
About
Posts

Post has attachment
Proposal PBS Sejarah
Proposal PBS Sejarah
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
Proposal PBS Sejarah
Assalamualaikum, Ni first entry tahun baru. Hahaha, takda apalah nak share. Sebab tu dah nak masuk febuari baru nak mengupdate. Dengar cerita form 6 (Sem 2) dah dapat tajuk Pbs. Hahaha, apa macam? Mohon tabahkan hati.  Kalau ada baca entry sebelum ni, Eqin ...
Proposal PBS Sejarah
Proposal PBS Sejarah
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
19 tahun & Baju sekolah.
Assalamualaikum.  Kelakar tak tajuk ? hahaha, pilantaklah. 6 Atas 2. Alhamdulillah habis dah zaman persekolahan. Lepas ni takda dah tingkatan 7 ke hape. So ni comfirm lastlah pakai baju sekolah melainkan si Ieka tu suruh pakai baju sekolah datang wedding di...
19 tahun & Baju sekolah.
19 tahun & Baju sekolah.
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
GRADUASI Lagi.
Assalamualaikum. Happy Deepavali semua. Baru-baru ni (18/10) berlangsunglah majlis gilang gemilang gitu iaitu Hari Graduasi. Masa form 5 dulu, sebulan sebelum graduasi dah siap shopping konon. First timelah katakan. Excited dia lain macam. Hahaha, dah form ...
GRADUASI Lagi.
GRADUASI Lagi.
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
Kejohanan Sukan Tingkatan 6.
Assalamualaikum. 11,12 & 13 Ogos 2014 berlangsunglah Kejohanan ni. SMKSP hantar wakil Netball, Futsal & Badminton.  Netball lawan kat Sri Permaisuri, first game kitaorang pukul 9.30 pagi lawan St.John. Kitaorang dalam Kumpulan I. Jumpa St.John dengan Wangsa...
Kejohanan Sukan Tingkatan 6.
Kejohanan Sukan Tingkatan 6.
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
3 Ogos 2014 / 7 Syawal 1435
Assalamualaikum. Selamat Hari Raya. Alhamdulillah. 3 ogos 2014 genap umur aku 19 tahun. Alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana aku masih bernafas. Terima Kasih Mak Siah & Abah Saat yang sabar dengan karenah Eqin selama 19 tahun ni. Terima Kasih semua yang...
3 Ogos 2014 / 7 Syawal 1435
3 Ogos 2014 / 7 Syawal 1435
eqinsecond.blogspot.com

Post has attachment
Lawatan ke Rumah Titian Kaseh (RTK), Titiwangsa.
Assalamualaikum. Alhamdulillah. Setelah hampir 2 bulan dirancang oleh pengarah program 'Masih Ada Yang Sayang', semuanya berjalan dengan lancar. Tahniah Dekna! Macam macam yang MPP buat untuk kumpul dana ke RTK ni. Antara yang dilakukan oleh ahli MPP : Jual...

Post has attachment
Orientasi MPP .
Assalamualaikum. Selamat Berpuasa everibodi :) Minggu yang sangat sangat sangatlah penat. Dua event besar yang MPP nak kena settle. First Orientasi. Biasalah, ni  benda yang wajib buat bila ada junior. Haha. S tart lah first aktiviti kita. Radio rosak. Arah...
Orientasi MPP .
Orientasi MPP .
eqinsecond.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded