Profile cover photo
Profile photo
BgWoman www.bgwoman.eu
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Истинската любов

Хората казват, че всяка следваща любов е по-силна от предишната. И аз, изпитах го. Така е. Но идва една любов. Любовта, която не е последната, но е истинската. Не се заблуждавайте, недейте. Истинската любов е делириум и трагедия. Тя е всепоглъщаща. Взима всичко от теб. Правиш това, което преди си се клел, че няма да направиш. Преминаваш всички граници на съзнанието си, стъпкаш принципите си. Умираш и се раждаш. Не знаеш какво се случва. Воден си единствено от желание и страст. От необуздана лудост…..И всичко е безумие. Не можеш да мислиш, да ядеш, да спиш. Само усещаш и целият си емоция…..Тя е едновременно радост и тъга. Тя е всичко и нищо.

И приключва! Истинската любов е най-непостоянната в света. Тя не свършва. Просто винаги се намира някой или нещо, което да ви раздели. Но никога не свършва!

И лъжат. Хората лъжат, че следващата ще бъде по-силна. Невъзможно е. Веднъж стигнал предела на съзнанието си, на силите си, на сърцето си, не можеш да го направиш отново! Просто не можеш…..И продължаваш напред търсейки спокойствие. Защото онази сила те е почти разрушила, почти убила. Търсиш нишата на своето спокойно съществуване, а копнееш за изгаряща страст!

Не се лъжете, че истинската любов е идилия и райска мечта. Освен това тя е драма, понякога трагедия. Тя е вечна и тленна.

И след нея никога не сме същите. Тя ни променя. Променя ни много…И вече нищо не е същото. И сърцето никога не може отново да забие в онзи такт. И душата не е изцяло тук и сега. Тя се връща някъде в миналото и отново в настоящето. И светът вече не може да спре, и смехът не може да бъде същият……И всичко е различно.

Оставаме молейки се да се срещнем отново. Някъде там на небето и да бъдем заедно. Не искаме щастие, искаме да бъдем заедно. Дори това да е най-изгарящата болка, за нас това е най-голямото щастие. Лудост е! Истинската любов е неподправена лудост!

И боли! Повярвайте ми, че боли! Ако не ви боли и в същото време не изпитвате безумно желание, значи никога не сте я изпитвали!

Добро утро... и да бъдем заедно само да сме заедно
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded