Profile cover photo
Profile photo
Alin Maslina
25 followers
25 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Rindu Ipadku
Bila laptop da ada depan mata, bertalu - talu idea nak update macam - macam. Ini pun laptop pinjam je.  Pinjam dari pihak penganjur kursus.  Hehehe.. Tengok masa la.  Jika ada banyak masa yang terluang dalam kursus ni, boleh la Alin update.  Bukan boleh sel...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Seronoknya Berkursus
kursus di IUB Dah lama sungguh Alin tak update blog ni. Rasa rindu yang teramat sangat.. Hari ini ialah hari kedua Alin berada di KL. Bukan nak berjalan -jalan atau bercuti. Alin menghadiri sebuah program MARA yang dianjurkan oleh IUB. Alin pun tak ingat ap...
Add a comment...

Post has attachment
Berganti Tahun
Alhamdulillah.. Berganti tahun sudah. 2014 baru sahaja berlalu. Dan 2015 baru sahaja berlaku. Sekarang jam 12:07 tengah malam. Malam ni sunyi je. Tidak seperti tahun-tahun yang lepas. Setiap kali tahun baru pasti terdengar percikan bunga api. Mungkin tahun ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Jalan-Jalan Sekitar KLfest Shah Alam
Shopping bukanlah hobi Alin. Lebih baik cari duit daripada membuang duit. Alin cukup rimas kalau selalu sangat nak shopping. Alin bukanlah seperti wanita yang di luar sana. Mungkin belum tiba waktunya nak shopping. Orang lain mungkin terpaksa shopping kan. ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nak Cash Out Tak?
Alhamdulillah. Sejak akhir-akhir ini rezeki semakin bertambah. Pusat Rawatan semakin ramai yang hadir. Nuffnang pun semakin bertambah. 8share pun semakin bertambah. Yang bestnya. 8share ni. Duit bertambah dan terus bertambah. Alin plan nak jadikan earning s...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded