Profile cover photo
Profile photo
Mega Computer Services (MCS)
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
ICT-Bedrijf van het jaar 2013!
MCS in de top 3 van de beste ICT-bedrijf van Zuid-Holland! en daar zijn wij Trots op!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MCS organiseert een iPad Cursus: is geschikt voor alle (beginnende) iPad gebruikers die thuis of op de werkvloer het maximale rendement uit hun iPad willen halen. Ook het doel van deze cursus is: Efficiënter werken met uw iPad, een aantal handige applicaties gebruiken, E-mail ontvangen, versturen en beheren, Muziek synchroniseren met iTunes op uw PC, etc. Kijk voor meer informatie over de iPad Cursus op www.megacomputerservices.nl .
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met 25 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening is Mega Computer Services (MCS) hét adres waar u terecht kunt met al uw vragen over en problemen met uw computer. U kunt op ons een beroep doen voor het installeren en onderhouden van uw thuisnetwerk, maar ook in een zakelijke omgeving weten wij precies wat er nodig is om uw automatisering zo efficiënt mogelijk in te richten.
 
MCS is in het bezit van het keurmerk OK Computerhulp van onze brancheorganisatie ICTWaarborg.  Dat betekent onder meer dat u bij ons verzekerd bent van deskundig en betrouwbaar advies. MCS biedt kwaliteit tegen een concurrerend tarief en streeft in alle gevallen naar duurzame oplossingen waar u iets aan heeft. Kijk voor meer informatie op www.megacomputerservices.nl. Geen Stress, Bel MCS (0252) 211 211.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MCS organiseert diverse trainingen en cursussen, met een ervaren docent u in uw eigen omgeving vertrouwd maakt met alle ins en outs van uw computer. Leer de mogelijkheden van uw PC optimaal te benutten, bijvoorbeeld met de cursus Basiskennis Computergebruik of leer snel te werken met Microsoft Windows, Word en Excel. Of leer snel te werken met de iPad. Onze trainingen  zijn zowel gericht op particulieren als op het bedrijfsleven. Ook de Basiskennis Computergebruik en de iPad cursus zijn zeer geschikt voor 50+. Kijk voor meer informatie op www.megacomputerservices.nl. Geen Stress, Bel MCS (0252) 211 211.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Maak kans op een GRATIS iPad en meldt u nu aan voor MCS Computercursus of voor de iPad Cursus. De iPad Basiscursus is geschikt voor alle (beginnende) iPad gebruikers die thuis of op de werkvloer het maximale rendement uit hun iPad willen halen. Ook het doel van deze cursus is: Efficiënter werken met uw iPad, een aantal handige applicaties gebruiken, E-mail ontvangen, versturen en beheren, Muziek synchroniseren met iTunes op uw PC, etc. U kunt zich aanmelden via onze website www.megacomputerservices.nl of bel (0252) 211 211 voor meer informatie.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded