Profile cover photo
Profile photo
Affendi Zubir
5 followers
5 followers
About
Affendi Zubir's posts

Post has attachment
Saya dapat lebih dari RM20,000 sebulan secara tetap dengan Jutawan App. Saya minta jangan ragu-ragu lagi dan terus muat turun aplikasi ini sekarang sebelum terlambat.

Terima kasih kerana pasal Afiq lah saya berjaya jual besi buruk Proton Iswara saya dan pakai Honda Accord sekarang ini. Korang semua kalau nak jadi macam saya... kena dengar cakap Sifu Afiq ini dan muat turun aplikasi sekarang!

http://j.mp/2skFtJD

Post has attachment
Dengan Jutawan App, saya dapat dalam RM18,000 masuk setiap bulan sekarang. Semua masuk ke dalam akaun RHB I tau! Aplikasi Abang Afiq ini memang benar-benar menjadi. Masa mula-mula I terjumpa laman web ini macam teragak-agaklah jugak. Tetapi bila dah di cuba, memang betul seperti yang Abang Afiq cakap.

Saya cukup kagum dengan aplikasi ajaib yang diberikan. Panduan untuk gunakan pun cukup senang sekali. Apa lagi, dapatkan segera!

http://j.mp/2skFtJD

Post has attachment
Build your base and battle with other players to control the galaxy! Galaxy Control is an ultimate space combat strategy game with next generation 3d graphics and fast-paced combats!
Wait while more posts are being loaded