Profile cover photo
Profile photo
Repsoft Braila
4 followers -
Service IT de calitate! Reparatii calculatoare, laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, Xbox
Service IT de calitate! Reparatii calculatoare, laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, Xbox

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
http://www.repsoft.ro/stiri/jocuri-pc-diy-brix Disponibil atat in culorile negru cat si verde, cu posibilitatea de a alege intre un Intel Core i5 4200H sau Intel Core i7 (versiunea i7 a procesorului va fi lansata in luna august 2014). Mai mult, acest kit vine la pachet cu un modul Wi-Fi Mini PCIe pre instalat, un adaptor de putere si cablu. BRIX Gaming ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege capacitatea memoriilor integrata, respectiv de sistem cu doua sloturi SO-DIMM DDE3L si compatibilitatea pentru instalarea mSATA SSD si SSD/HDD standard, de 2.5 inch.
Add a comment...

Post has attachment
http://www.repsoft.ro/stiri/phoneblocks-nou-tip-de-telefon
Phoneblocks este un proiect ce are ca scop imbunatatirea telefoanelor mobile si prelungirea duratei lor de viata. In fiecare zi aruncam milioane de dispozitive electronice, deoarece imbatranesc si se uzeaza. De obicei, o singura piesa este cea care cauzeaza defectiunea, restul componentelor functionand foarte bine, dar sunt aruncate fara motiv. Toate acestea din simplul motiv ca device-urile electronice nu sunt create pentru a rezista in timp si de aceea deseurile electronice au devenit cel mai periculos tip de poluare. In majoritatea cazurilor, telefonul mobil este cea mai mare problema din punct de vedere al duratei de viata.
Add a comment...

Post has attachment
Utilizarea calculatorului pare a fi o experienta pur vizuala, dar experienta auditiva este surprinzator de importanta. Nu se poate observa cat este de importanta pana cand sunetele dispar brusc. Apoi, exista o recunoastere brusca a faptului ca ceva nu este corect, sau daca joci un joc, ca ceva este teribil de gresit. Jumatate din experienta dumneavoastra a disparut!

Nu e nici un sunet care vine de la difuzoare. Ce sa întamplat? Unde sa dus? Nu intrati in panica. Sunt sanse mari ca aceasta problema sa fie remediata si, de obicei pentru un cost redus.

Calculatoarele poate avea mai multe prize pentru a pune boxele audio in functiune. Am avut cateva cazuri unde erau porturi atat pe partea din fata cat si din spate a calculatorului, si doar un singur port a lucrat. Poate ca asta e problema. Incercați sa conectati difuzoarele in diferite porturi destinate boxelor audio pentru a vedea daca aceatea functioneaza corect. De obicei, portul destinat boxelor PC are un cerc verde in jurul lui. 

RepSoft IT Braila presteaza servicii de reparatii profesionale pentru toate tipurile de boxe sau difuzoare care necesita inlocuirea sau repararea componentelor electronice (cu exceptia defectelor care necesita rebobinarea).
http://www.repsoft.ro/reparatii-boxe-difuzoare-audio-braila.htm
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Recomandare REPSOFT: Momentan, in urma acestei comparatii PS4 este mai presus de XBox One deoarece grafica este superioara, la fel si memoria. Mai mult, detalii cum ar fi controllerul sunt mult mai placute la Playstation, singurul dezavantaj in fata adversarilor de la Microsoft fiind puterea de procesare.  Mai multe detalii pe http://www.repsoft.ro/stiri/playstation-psp-4-xbox-one-compara
Add a comment...

Post has attachment
http://www.repsoft.ro/stiri/driver-placa-sunet

In cele ce urmează va prezentam o listă de linkuri către marii producatori de placi de sunet (marci), unde puteți găsi drivere pentru placa de sunet. Dacă am uitat unele branduri, să ne anunțați și le vom adăuga. Pentru cei cu placa de sunet onboard, consultați fie producătorul PCului sau pagina web de suport a producătorului de placa de baza pentru a alege driverele corecte.
Add a comment...

Post has attachment
http://www.repsoft.ro/stiri/usi-glisante-automate-inteligente-star-trek În cele din urmă, inginerii au creat uși glisante automate cu inteligență demnă de Star Trek. Cercetatori japonezi au creat o ușă automată inteligentă in fața căreia nu mai trebuie să așteptați cu răbdare mișcările sacadate si încete cand se deschide; nu mai trebuie să fii frustrat de uși ce se deschid accidental cand treceți pe langă ea. Această ușă inteligentă are chiar capacitatea de a se potrivi ca dimensiune de deschidere in functie de numarul de oameni din fața ei și, dacă detectează pe cineva alergând spre ea, se deschide la viteza maximă.
Add a comment...

Post has attachment
http://www.repsoft.ro/stiri/baterie-laptop-sfaturi-trucuri-intretinere
Inainte de a va da cateva sfaturi pentru marirea duratei de utilizare a bateriei laptopului dvs. este bine sa stiti ca cele mai energofage componente ale laptopului sunt CPU (procesorul) si procesoarele grafice, display-ul, hard disk-ul si ventilatorul.
Add a comment...

Post has attachment
Intel ajunge la 5GHz cu noul cip Core i7 pentru gameri. Core i7-4790K este un cip quad-core bazat pe microarhitectura Haswell. Acesta consuma 88 de wati de putere si are 8MB de cache, grafica integrata, controlere de memorie si suport pentru cele mai noi tehnologii I/O, sustine multiheading si permite nucleelor sa proceseze doua sarcini in acelasi timp. Noul Core i7 va costa 339 dolari.

http://www.repsoft.ro/stiri/procesor-intel-core-i7-5ghz
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded