Profile cover photo
Profile photo
lynn kamarul
2,583 followers -
saya sayang dia ;)
saya sayang dia ;)

2,583 followers
About
Posts

Post has attachment
penyesalan
penyesalan datang selepas peluang hadir datang selepas peluang dipersiakan kita meratap kesal kita meratap kecewa tapi kita persiakan sebuah peluang peluang yang berkali-kali diberikan  jangan dikesali  tapi bangkitlah dari penyesalan bina hidup barumu jadi...
penyesalan
penyesalan
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sabar
Sabar
Sabar
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom semak Lokasi Mengundi Anda
PRU14 semakin mendekati kita. tak sabar sebenarnya mama lynn nak bertugas buat kali ke-3 sebagai Kerani Pengundian/ Kerani Mengira Undi . harap-harap ada kenaikan elaun untuk kali ni. tapi bukan la soal bayaran yang jadi keutamaan tapi pengalaman tu yang pa...
Jom semak Lokasi Mengundi Anda
Jom semak Lokasi Mengundi Anda
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
hari-hari rindu
bila kita hilang seseorang dalam hidup kita, baru kita sedar betapa kita terlalu sayang padanya. baru kita sedar semasa hayatnya apa yang dilakukan untuk membahagiakan insan di sekeliling. tak boleh moved on kah mama lynn ? to be honest bila tak pack kerja ...
hari-hari rindu
hari-hari rindu
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
monday blues
monday is back. monday blues ke korang hari ni? mama lynn pagi tadi ada potensi EL sebab rasa malas sangat nak pergi kerja. tapi fikir balik, eh sayangnya cuti + tak nak la awal tahun EL dengan sengaja maka mama lynn gagahkan diri jugak bangun tidur . as us...
monday blues
monday blues
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
nak update feature blog. Help
assalamualaikum pagi ni mama lynn kena gantikan PA jabatan bersiaran di luar bilik pengarah. sian kat membe mama lynn ni. both anak dia kena H1N1. mama lynn dah pernah kena penyakit ni beberapa tahun lepas. seminggu jugak la mama lynn warded di demc (sekara...
nak update feature blog. Help
nak update feature blog. Help
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nur Aisyah Amni
hi semua. mama saya sedih sangat pagi tadi. petan ni baru lah terasa emosi stabil sikit. mama amni rindu atuk . mama post gambar amni masa bila ni. sekarang amni dah tak suka nak ber hair band dah. tak selesa la mama. rasa tersepit je telinga ni. tak lama l...
Nur Aisyah Amni
Nur Aisyah Amni
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
pusara abah
al-fatihah Kamarulzaman bin Ahmad
pusara abah
pusara abah
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
8 bulan tanpamu ABAH
hari ni tengok akak post kat FB. nuraisyah amni cukup 10 bulan. means genap 8 bulan abah tinggalkan kami . Allah. kejap sangat masa berlalu. rasa baru semalam abah pergi. sehingga sekarang, bila fikirkan abah air mata ni pasti gugur. aku tak kuat. even aku ...
8 bulan tanpamu ABAH
8 bulan tanpamu ABAH
mamalynnthestoryteller.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded