Profile cover photo
Profile photo
Shakinah As Saad
About
Posts

Post has attachment
A letter to my hand
Assalammualaikum. Dear my precious little hand. I hope you are in a pink of health. I love you so much. You helped me out all the time. You are very useful for me. You help me when I want to shower, brushing teeth, iron and wear clothes, put on face powder,...

Post has attachment
Faisal Junior Ku Yang Comel Part 2
Salam. Harini malas nak post panjang-panjang. Sebab baru usha facebook terjumpa gambar lama aku time diploma. Based on tittle above, before this, i have wrote a short post about him. Luckily, he have not read it or reach my insane blog ye ye je haha LOL O...
| Engineer Muslimah |
| Engineer Muslimah |
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Separuh Abad.
Awak, Masihkah kita akan bersama Meniti usia separuh abad kita Bersama cucu dan cicit semua Susah senang suka dan duka Awak, Sanggupkah awak menahan rengsa Dari gigitan nyamuk durjana Gemar menyerang mangsa ke mangsa Terutamanya manusia seusia kita Awak, Ma...
| Engineer Muslimah |
| Engineer Muslimah |
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Filter aib dah bocor.
Assalammualaikum gais. Tiba tiba rasa macam nak post sesuatu. Iaitu tajuk di atas. Hehe Gaisss, u know what is mean by 'filter'? U know what is 'aib' gais? And u gais faham tak maksud 'bocor'? Haha. Malas aku nak bagi kau faham satu - satu. Aku yakin korang...
| Engineer Muslimah |
| Engineer Muslimah |
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Faisal Junior Ku Yang Comel :3
Faisal. Aku suka tengok muka dia. Aku memang admire muka dia. Sumpah. Comel macam kucing. Muka dia bentuk sfera yang dipenyek. Hahahahahaha Memang comel Serious talk Kalau boleh. Aku nak potong kepala dia Dan letak kepala dia as arkib kat
dinding bilik aku ...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Hati.
Hai Hati. Kau buat ape tu? Mana kau pergi? Dah lama tak nampak kau berfungsi..... Hai Hati. Kenapa aku rasa kau macam dah KERAS? Dulu aku ingat kau lembut je. Sampai banyak kali kau ditipu dan disakiti.... Hai Hati. Mana pintu masuk kat sini? Dulu hati ini ...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
No more cries.
Hai Assalammualaikum. Lamanye dah tak hapdet blog ni. Lagipun, balik balik aku sendiri yang baca sendiri blog sendiri dalam laptop sendiri kan. So, what's the use rite? Hahahaaaaaaaaaa . Neway, berdasarkan maudu' (tittle) di atas, yang tak pernah tercapai d...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
That Cluster Day !
Hello , chingu ~ akuu baru balek dari skola ni , YESTERDAY ! and yesterday  , skola akuu mengadakan Hari Cluster , almaklumlah nak dapatkan SBT !!! hohoho ~ Yang paling best pasal hari cluster ni is ada 3 DELIGASI dari negara jiran datang kat skola akuu iai...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Teacher's Day 2012 - Melayu Klasik
yuhoooo . fiuhhhh . tiup habuk yang tebalnya berinci - inci niey . cehh , tipu jea . huahar . macam bese , kalau akuu update belog akuu nih  , mesti akuu nak citer pape event kat skola kuu . so skang akuu nak cer arr niey . hauhauhau . ceggini , setiap tahu...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com

Post has attachment
Alhamdulillah.
Hai and Assalammualaikum. Harini 13/11/2013, result UTM keluar baq hang. Alhamdulilllah guwa dapat lah jugak merasa dean's list tu, tapi takdelah tinggi mane. Tapi cukuplah sekadar itu dan aku sangat rasa bersykur terhadap-Nya. Thank You Ya Allah :) Setakat...
| Engineer Muslimah^^V.
| Engineer Muslimah^^V.
shakinahassaad.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded