Profile cover photo
Profile photo
Gavriluta iulian
10 followers
10 followers
About
Gavriluta iulian's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

UPDATE: Asa cum era de asteptat, la eveniment au fost prezenti reprezentantii autoritatilor locale si ai unor institutii. Printre ei, primarul Constantin Boscodeala, viceprimarii Fanica Birla si Sebastian Radu, prefectul Maria Buleandra, presedintele CJ Cristi Bigiu, seful APM Ionut Apostu, sefa Garzii de Mediu Carmen Ichim, sefa ITM  Cecilia Manolescu si multi altii... (mai multe pe NEWS BUZAU)

Post has attachment
Saptamana aceasta, mai exact in perioada 10 – 14 noiembrie, se desfasoara Zilele Bibliotecii Judetene „V. Voiculescu”, eveniment ce inglobeaza o serie de activitati culturale. Iata programul complet: Luni, 10 noiembrie - ora 11.00: Sesiunea de comunicari si referate ale elevilor cu tema „Viata si opera lui Vasile Voiculescu” - in parteneriat cu Comisia metodica a profesorilor de limba romana, coordonator prof. Iulia Lazar. Invitat: prof. Gheorghe Postelnicu; Marti, ... (mai multe pe NEWS BUZAU)

Post has attachment
aptamana trecuta, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza potrivit careia, in aceasta saptamana, temperaturile vor scadea, vremea va fi inchisa si, izolat, vor aparea ploaia si burnita. Astazi insa, temperaturile raman mai mari decat ar fi in mod normal pentru aceasta perioada, in mare parte din țara, cu maxime la amiaza comparabile cu cele din ziua precedenta, adica de la 8…10 grade, in zonele cu ceața persistenta sau ... (mai multe pe NEWS BUZAU)

Post has attachment
Joi 6 noiembrie a.c., in jurul orei 18.00, o echipa formata din politisti de la Sectia 11 politie rurala Parscov si jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parscov a intervenit la solicitarea sefului de tren de serviciu pe trenul regio Nehoiasu – Buzau, care a sesizat la 112 ca un calator a provocat scandal. In urma legitimarii, s-a stabilit ca era vorba despre un barbat in varsta de 45 de ani din comuna Magura ... (mai multe pe NEWS BUZAU)

Post has attachment
In urma activitatilor desfasurate de politisti din cadrul Politiei municipiului Buzau – Biroul de Investigatii Criminale, s-a stabilit ca un barbat in varsta de 35 de ani din Bucuresti este principalul banuit in cazul a trei infractiuni de inselaciune comise pe raza municipiului Buzau prin metoda „coletul”. Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca, in perioada mai – iunie a.c., bucuresteanul ar fi abordat doua femei si un barbat ... (mai multe pe NEWS BUZAU)
Wait while more posts are being loaded