Profile cover photo
Profile photo
Erni DinaSyahmi (Pengedar Shaklee)
34 followers -
Pengedar Shaklee pilihan anda di kawasan Cheras, Hulu Langat, Ampang dan Cyberjaya
Pengedar Shaklee pilihan anda di kawasan Cheras, Hulu Langat, Ampang dan Cyberjaya

34 followers
About
Erni's posts

Post has attachment
saya dah buat bisnes shaklee ni. memang best dan berbaloi2 :)ο»Ώ

Post has attachment

Post has attachment
Erni DinaSyahmi (Pengedar Shaklee) commented on a post on Blogger.
Insyaa Allah kak..semuanya akan dipermudshkan Allah..aminο»Ώ

Post has attachment

Post has attachment
Erni DinaSyahmi (Pengedar Shaklee) commented on a post on Blogger.
Akak pernah jadi mangsa banjir. Walaupun hanya semalaman je tp impact nya mmg sampai trauma dibuatnya 😒

Post has attachment
Bersin kuat tak hengat?

Hidung asyik tersumbat?

Hidung asyik gatal je? Nak2 pulak kalau makan sambal belacan..huhu

Jom bebaskan diri anda daripad masalah resdung dengan Set Resdung Shaklee ni 😊

http://www.hargasetmengandung.comο»Ώ
Photo

Post has attachment
Alhamdulillah..settle siapkan makanan untuk Aira makan kat rumah baby sitter hari ni..

Simple je but delicious tau..hehe

Tak caya tanya Aira..hehe


www.hargasetmengandung.com
www.vitaminhalal.comο»Ώ
Photo

Post has attachment
Hmm..nak masak apa untuk baby Aira esok ye..

Haa..nak buat

Breakfast - puri bayam + carrot

Lunch - bubur nasi + ikan + bayam

Minum petang - apple puree + apple jejari

Aira yang nak makan mummy pulak yang excited lebih..hehe


www.hargasetmengandung.comο»Ώ
Photo

Post has attachment
Untuk kecantikan kulit?

Offcourse la saya pilih ESP! πŸ˜„ο»Ώ
Photo

Post has attachment
Alhamdulillah, bacaan gula ayah tersayang turun selepas mengamalkan Vivix Shaklee.

Jom hadiahkan Vivix untuk kesihatan ibu & ayah anda!

012-3461698ο»Ώ
Photo
Wait while more posts are being loaded