Profile cover photo
Profile photo
Erni DinaSyahmi (Pengedar Shaklee Malaysia)
35 followers -
Pengedar Shaklee & Pengedar Vivix Shaklee Malaysia, KL, Selangor, Cheras, Hulu Langat, Ampang, Putrajaya, Cyberjaya, Penang, Kota Bharu, Johor Baru, Negeri Sembilan, Ipoh, Kampar, Kelantan
Pengedar Shaklee & Pengedar Vivix Shaklee Malaysia, KL, Selangor, Cheras, Hulu Langat, Ampang, Putrajaya, Cyberjaya, Penang, Kota Bharu, Johor Baru, Negeri Sembilan, Ipoh, Kampar, Kelantan

35 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Anda nak cari zikir dan doa supaya ibadah Umrah Dipermudahkan Allah? Jom saya kongsikan doa dan zikir yang kami sekeluarga amalkan masa menunaikan umrah. Zikir Dan Doa Untuk Dipermudahkan Segala Urusan Ibadan Umrah Doa Pelembut Hati Doa ni sangat penting…
Add a comment...

Post has attachment
Anda rasa susah nak pergi umrah dengan anak? Itu normal. Memang ramai yang takut nak pergi umrah dengan anak. da yang takut anak meragam. Ada yang takut tak boleh buat umrah. Ada juga yang takut anaj hilang. Tak kurang juga ada yang takut bergaduh suami…
Add a comment...

Post has attachment
Cuti sekolah dah pun bermula. Ada yang dah mula pulang ke kampung dan ada yang dah pun memulakan percutian bersama anak-anak dan keluarga tersayang.
Mungkin ada sebahagian daripada anda yang tak boleh ke mana-mana atas pelbagai faktor. Contohnya suami…
Add a comment...

Post has attachment
Menantu kesayangan memang idaman semua wanita yang berkahwin. Malangnya ramai yang tak berjaya capai impian murni tu. Tapi belum terlambat. Peluang untuk jadi menantu kesayangan ibu mertua anda masih terbuka luas. 9 Tips Jadi Menantu Kesayangan Ibu Mertua…
Add a comment...

Post has attachment
erawat bernanah penuh di muka memang boleh menyebabkan stress dan rasa rendah diri. Kalau jerawat tu tumbuh sesekali masa 'bulan mengambang' ok la lagi kan? Masalahnya jerawat bernanah tu penuh dan bertambah sepanjang masa. Tak sempat kecut lagi dah naik…
Add a comment...

Post has attachment
Masalah kencing berbuih ialah antara petunjuk kepada masalah buah pinggang atau buah pinggang rosak.
Add a comment...

Post has attachment
Pipi Rasa Kebas secara tiba-tiba? Mesti anda risaukan? Ye memang kerisauan anda tu ada betulnya. Antara petanda Stroke atau lumpuh ialah pipi rasa kebas. Tapi bukan itu sahaja. Banyak lagi tanda-tanda lain yang anda perlu tahu. Apa Itu Stroke?  Stroke…
Add a comment...

Post has attachment
Nak bercuti ke Bangkok? Pastikan anda teruskan baca entri ni sampai habis ye. Sangat penting untuk pastikan kelancaran dan keselamatan sepanjang percutian di Bangkok. Tips Bercuti Ke Bangkok 1.Duit Sebaiknya tukar duit di Malaysia sebab sekarang ni…
Add a comment...

Post has attachment
Selain makan, antara aktiviti wajib bila ke Bangkok ialah shopping. Kalau nak shopping mesti la kena tahu tempat-tempat shopping yang menarikkan? Kebetulan saya dan team Shaklee sedang bercuti di Bangkok, so saya akan kongsikan tempat-tempat shopping best…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded