Profile

Cover photo
Erni Dinasyahmi (Pengedar Shaklee)
33 followers|85,944 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
saya dah buat bisnes shaklee ni. memang best dan berbaloi2 :)ο»Ώ
 ·  Translate
Dalam keadaan ekonomi yang tak menentu sekarang, memang perlu sentiasa bersiap sedia dengan simpanan yang cukup. Kalau kerja di syarikat swasta, sentiasa ada risiko untuk diberhentikan kerja. Hidup mesti diteruskan. Anak anak...
1
Add a comment...

Erni Dinasyahmi (Pengedar Shaklee)

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
Insyaa Allah kak..semuanya akan dipermudshkan Allah..aminο»Ώ
 ·  Translate
Setiap orang ada BIG WHY dalam hidup. Kalau tak ada, kena adakan. Kalau dah ada, kena letak target betul betul dalam masa berapa lama boleh direalisasikan target tersebut. Saya berbisness shaklee ni sebab ada target dalam hid...
1
Add a comment...

Erni Dinasyahmi (Pengedar Shaklee)

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
Akak pernah jadi mangsa banjir. Walaupun hanya semalaman je tp impact nya mmg sampai trauma dibuatnya 😒
 ·  Translate
Pengedar Shaklee Penang, doa temuduga, hilangkan parut, peperiksaan juruaudit, peperiksaan awam 41,
1
Add a comment...
 
Alhamdulillah..settle siapkan makanan untuk Aira makan kat rumah baby sitter hari ni..

Simple je but delicious tau..hehe

Tak caya tanya Aira..hehe


www.hargasetmengandung.com
www.vitaminhalal.comο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Untuk kecantikan kulit?

Offcourse la saya pilih ESP! πŸ˜„ο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Kisah teladan untuk semua yang bergelar anak..

http://hargasetmengandung.com/ayah-asyik-mintak-duit/ο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
yg no 2 tu memang wow!ο»Ώ
 ·  Translate
Setiap orang perlu ada target untuk dicapai samada target untuk jangka masa pendek atau target untuk jangka masa panjang. Kalau dah ada target, barulah tahu hala tuju nak buat apa untuk mencapai target tersebutkan. Maknany...
1
Add a comment...

Erni Dinasyahmi (Pengedar Shaklee)

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
Insyaa Allh pasti tak rugi kak πŸ˜‰ο»Ώ
 ·  Translate
Buat bisnes ni ada turun naik, pasang surut. Jiwa memang kena kental habislah.. ingat senang ke nak suruh orang beli produk kita.. Nak saya bagikan tips macam mana saya menaikkan semula semangat saya yang pasang surut ni? 1. ...
1
Add a comment...
 
Bersin kuat tak hengat?

Hidung asyik tersumbat?

Hidung asyik gatal je? Nak2 pulak kalau makan sambal belacan..huhu

Jom bebaskan diri anda daripad masalah resdung dengan Set Resdung Shaklee ni 😊

http://www.hargasetmengandung.comο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hmm..nak masak apa untuk baby Aira esok ye..

Haa..nak buat

Breakfast - puri bayam + carrot

Lunch - bubur nasi + ikan + bayam

Minum petang - apple puree + apple jejari

Aira yang nak makan mummy pulak yang excited lebih..hehe


www.hargasetmengandung.comο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Alhamdulillah, bacaan gula ayah tersayang turun selepas mengamalkan Vivix Shaklee.

Jom hadiahkan Vivix untuk kesihatan ibu & ayah anda!

012-3461698ο»Ώ
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Pengedar Shaklee pilihan anda di kawasan Cheras, Hulu Langat, Ampang dan Cyberjaya