Profile cover photo
Profile photo
Erni DinaSyahmi (Pengedar Shaklee Malaysia)
35 followers -
Pengedar Shaklee & Pengedar Vivix Shaklee Malaysia, KL, Selangor, Cheras, Hulu Langat, Ampang, Putrajaya, Cyberjaya, Penang, Kota Bharu, Johor Baru, Negeri Sembilan, Ipoh, Kampar, Kelantan
Pengedar Shaklee & Pengedar Vivix Shaklee Malaysia, KL, Selangor, Cheras, Hulu Langat, Ampang, Putrajaya, Cyberjaya, Penang, Kota Bharu, Johor Baru, Negeri Sembilan, Ipoh, Kampar, Kelantan

35 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak travel dengan anak kecil? Mesti anda ada rasa risau takut percutian keluarga jadi huru-harakan? Sebenarnya tak susah pun kalau tahu caranya. Anda cuma perlu buat persediaan secukupnya supaya percutian anda dan keluarga berjalan lancar. Tips Travel…
Add a comment...

Post has attachment
Rasa sakit bila bersamadengan pasangan? Adakah ia normal atau petanda vagina jatuh a.k.a tombong? Kesakitan semasa melakukan hubungan intim merupakan salah satu tanda vagina jatuh atau juga dikenali sebagai tombong.
Add a comment...

Post has attachment
Kebanyakan produk bagi masalah jerawat dipasaran boleh membahayakan ibu hamil dan bayi dalam kandungan. Saya kongsikan cara untuk atasi masalah jerawat semasa hamil yang semulajadi dan selamat tapi berkesan.
Add a comment...

Post has attachment
Stress sebab dah banyak beli skin care atau set penjagaan kulit muka tapi asyik tak sesuai je? Bila guna set penjagaan kulit sedia ada, kulit jadi alergik, naik bintik-bintik, bengkak, gatal dan kemerah-merahan. Jom baca tips yang boleh diamalkan untuk…
Add a comment...

Post has attachment
Pesakit kencing manis atau penghidap diabetis mesti tercari-cari makanan yang boleh bantu turunkan bacaan gula dalam darahkan? Jom klik sini!
Add a comment...

Post has attachment
Luka bersalin selalunya ambil masa 4-6 minggu(bagi yang bersalin normal) dan 12 minggu(bagi yang bersalin secara pembedahan) untuk kering atau pulih. Luka lambat pulih? Jom baca kat sini!
Add a comment...

Post has attachment
Untuk elakkan masalah vagina koyak teruk masa bersalin, sangat penting untuk bakal ibu tahu puncanya supaya ia dapat dielakkan.
Add a comment...

Post has attachment
Sakit bersalin pembedahan selalunya akan mula terasa lepas habis ubat bius. Masa tu baru terasa betapa peritnya dibahagian luka tu. Saya sendiri berpeluang merasai pengalaman bersalin pembedahan masa anak sulung. Punya la sakit sampai saya asyik tekan je…
Add a comment...

Post has attachment
Nak cari ubat kencing manis paling berkesan? Dah puas usaha macam-macam tapi tak berhasil? Memang la sebab ubat tak boleh menyembuhkan kencing manis. Ia cuma boleh turunkan bacaan gula untuk sementara je. Jom baca Cara Pulihkan Kencing Manis di sini.
Add a comment...

Post has attachment
Fuhh kalau diingatkan balik, memang menakutkan dan seksa sangat-sangat bila kena kejang betis masa mengandung dulu. Alhamdulillah masa mengandung anak ke-3 saya dah takde masalah kejang betis dah. Tidur malam pun lena je
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded