Profile cover photo
Profile photo
najla mohayidin
883 followers -
What doesn't kill you, makes you stronger --
What doesn't kill you, makes you stronger --

883 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman dan kesan pengambilan soya non-GMO
Pengalaman pertama. Memori semasa diploma terimbau kembali. Dulu-dulu masa diploma, Najla selalunya tak sempat nak pergi sarapan setiap pagi. Biasalah students kan, bila dah jadi macam tu, selalu ada masalah perut sakit masa kuliah sebab kelaparan dan lesu,...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Soya antara punca bayi mengalami kulit sensitif.
"Jangan minum soya masa mengandung nanti kulit anak engko tak cantik. Sensitip nanti kulitnya!" Selalu tak dengar ayat ni? Mungkin orang yang pernah mengandung pernah lah alami, ditegur oleh geng-geng veteran, itu tak boleh, ini tak boleh. Kita anggap saja ...
Add a comment...

Post has attachment
[MUST READ] - Skin routine: tips untuk improve kulit.
Hello. As per promised in previous entry, I want to share with you guys about my skin routine. I don't really sure if I should call it daily routine, or weekly or monthly hmm. Just assume it skin routine, okey? So bagi girls kat luar sana (boys pun boleh ju...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman breakouts. And how I manage it, like very well.
Hai assalamualaikum. Saya mengharapkan awak-awak yang tengah baca entry kali ini semuanya dalam keadaan sihat, gembira, dan tenang dengan apa jua yang ada/datang dalam hidup sekarang ini. (amin insyaallah) Lama tak buat entry. Tak tahu sebenarnya ke mana me...
Add a comment...

Post has attachment
yang tak sayang badan dan kesihatan tak perlu baca ye...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu DETOX ?
Selalu orang duk sebut sebut. Detox, detox, detox. Tapi tahu ke detox tu apa sebenarnya? Betul ke kekdah kita detox selama ni? Err. APA ITU DETOX? Detox ni dalam kata mudah -- Proses buang toksin/kotoran/bahan buangan/racun. Usus, ginjal, hati kita ni, kena...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded