Profile

Cover photo
Andrej Ivanovski
Lives in Buenos Aires, Argentina
31 followers|68,784 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
НАЈСТАРА ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА: Дознајте каква личност сте
Ова е најстара оптичка илузија според која можете да дознаете каква личност сте. На цртежот се нацртани истовремено и старица и млада девојка, но не можете да ги видите и двете. Според онаа која прва ќе ја здогледате можете да заклучите во која група на лич...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
20 години од смртта на Курт Кобејн
Некои бендови прават музика, а други ја дефинираат музиката. Тоа е случај со Нирвана, и главниот вокал Курт Кобејн. Иако поминаа 20 години од немилиот настан - самоубиството на Курт Кобејн, нивната музика останува вечно. На 5 април 1994 година, Курт Кобејн ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ОНЛАЈН КУРС: Научи странски јазик
Duolingo е вистинското место за вас, доколку сакате да научите некој странски јазик. Се што треба да направите е да кликнете овде . Потоа регистрирајте се и можете да започнете. Најпрво, треба да внесете еден странски јазик кој го знаете, и еден странски ја...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
Како требаше да заврши „How I Met Your Mother?“
Поради неочекуваниот крај  на „Како ја запознав мајка ви“ се јавија бројни критики од страна на критичарите како и на публиката. Затоа, фановите создадоа совршен крај за серијата. Погледнете го.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Апел за помош
Млада девојка, поранешна ученичка во СОУ „Методи Митевски Брицо“, боледува од многу тешка болест. Потребни се големи финансиски сретства, затоа да бидеме хумани, секоја помош е од полза. Почитувани, Минатата учебна година завршив Гимназиско образование во с...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
31 people
Natalija Stojanova's profile photo

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
ТЕСТ 2: C++ структура разгранување
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки.  Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења  овде , на тој начин што...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
**
Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки.  Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења овде , на тој начин што ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
#1st English lesson - Present Simple Tense
How to make Present Simple Tense? POSITIVE Subject + main VERB + s/es in third person NEGATIVE Subject + do/does + not + main VERB QUESTION  do/does + subject + main VERB Examples: You work hard. You do not work hard. Do you work hard? Question and short an...
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
Неочекуваниот крај на „Како ја запознав мајка ви“
Серијата која 9 години беше дел од секојдневието на повеќето од нас, со 9 сезони, заврши неочекувано.  Тед и Трејси во иднината.                                          Насловот ветува запознавање на Тед со мајката на неговите деца, но откако ја запознава ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Andrej Ivanovski

Shared publicly  - 
 
Краткометражен филм за интернет педофилија
„Слепа“ или „Blind“ е краткометражен филм, под режија на Ханис Багашов, талентирано 14-годишно момче од Македонија. Главна цел на филмот е да ги истакне лошите страни на интернетот, од кои една е и педофилијата. Погледнете го.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
31 people
Natalija Stojanova's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Buenos Aires, Argentina
Links