Profile cover photo
Profile photo
Robiatul Adawwiyyah
294 followers
294 followers
About
Robiatul's posts

Post has attachment
Seminar Fiqh Belia 2015
Assalamualaikum... Dan haii !! Alhamdulillah sekarang sudah masuk Ramadan ke 7. Syukur sangat Allah bagi kita peluang untuk merasai nikmat Ramadan yang penuh barakah ni. Korang tu..puasa ke tidok?? Hehehe Jumaat lepas bersamaan 2 Ramadan 1436 Hijrah..mama s...

Post has attachment
To JUDGE is FITRAH
tapi jangan judge blog aku T_T Agak mendalam tajuk kali ni.. Sedalam cintaku padamuu _. Okay STOP ! Assalamualaikum... Semenjak dah jadi 'senior' dekat sekolah dan dengan rasminya umur dah 17 tahun dan makin cantik  dan RIAK .. memang  jarang sangat bukan...

Post has attachment
Macaron Di Sandakan
Assalamualaikum..dan haiiii Long time no update from me. Last entry was raya entry hari tu. Susah sgt kalau takda internet ni. Asyik wiinndddduuuu dgn blog titeww.. Well, dah nampak tajuk tu kan. Yup, that right ! Saya sebenarnya dah pandai dah buat Macaron...

Post has attachment
Selamat Hari Raya by Pesanan Cinta
"selamat hari raya...hari untuk kita bersuka ria.. lallalalalala" nyanyi jap Alhamdulillah. Hari ni dah masuk raya kedua dah.  tahun ni first time sambut raya pakai gigi braces. Keselesaannya mengunyah daging mashaa Allah. tak terkata aku nyahh. Tapi lant...

Post has attachment
Pengalaman Pakai Braces
Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. In Shaa Allah kalau tak de pape halangan. Esok merupakan Hari Raya dan hari ni adalah hari terakhir kita brpuasa. rasa mcm cepat je masa berlalu kan?? pejam celik pejam celik dah nak raya. rasa macam baru kemarin kita start...

Post has attachment
Hari ke-2 persekolahan
dan terus ada homework.. how can owhh??Lepas PMR hari tu, macam dah start malas hapdate blog ni..apadahh... baru 2 hari sekolah, kalau dah setahun.? sethun jugaklah tak hadap blog kiut-miut aku ni. So, saya ambik aliran apa??? hmmmm. I'm not 'proudly' to sa...

Post has attachment
Keputusan PMR lebih dari yang dijangka. Alhamdulillah
Alhamdulillah, syukur ke atas Allah SWT kerana melihatkan kekuasaanNya kpd saya. Tiada siapa sangka bahkan saya sendiri pun tak sangka boleh dapat straight A dalam PMR. Bersyukur sangat2 sebab tiada yang sangka saya boleh dapat 8A dlm PMR kali ni. nak cakap...

Post has attachment
Esok result PMR keluar. Nebessnyee!
19 Desembar 2013. Result PMR akan keluar slpas tunggu around 2 months.It's tomorrow. I'm quite nervous actually because it will be the last PMR in Malaysia. Walaupun PMR ni bukan penetu kejayaan, but tak best la kalau result worse kan??     Lepas belajar 3 ...

Post has attachment
[REVIEW] : Ollies Wardrobe
First time buat review.. itu punn pasal butik online jual pakaian muslimah ni. Cantik bah baju2nya dijual. hahaha. Pakaian dijual dengan harga yang berpatutan . kalau ada masalah dengan baju tu, boleh dipulangkan semula. Yang penting tak ketat dan tutup aur...

Post has attachment
Robiatul Adawwiyyah commented on a post on Blogger.
Wait while more posts are being loaded