Profile cover photo
Profile photo
hanizan zamhuri
90 followers
90 followers
About
Posts

Post has attachment
baby Rizq Ziqri dah 4 bulan
2 Ogos 2017 Bawa baby ziqri untuk check up 4 bulan... check up kali ni takde kena cucuk, just ambil ukuran panjang dan berat... disebabkan takde kena cucuk, aku pilih check up waktu petang... check up waktu petang memang tenang je rasanya sebab tak ramai or...

Post has attachment
Keputusan Pra Sekolah
Keputusan permohanan pra sekolah boleh disemak mulai 5-20 hb Ogos di laman web  eprasekolah.moe.gov.my alhamdulillah....permohonan kakak awliya untuk masuk pra sekolah dah berjaya.. syukur... so tahun depan kakak awliya dan adra dah berasingan sekolah.. adr...

Post has attachment
kakak Awliya turns to 5 years
6 Julai 2017 bersamaan genap kakak awliya 5 tahun... besar dah anak dara mama....semakin tinggi...tapi kuwusss je macam nama  ayah :):) mama tak sempat nak order kek comel-comel untuk kakak awliya.. nasib baik kakak awliya bukan jenis memilih... balik je da...

Post has attachment
cerita raya 2017
dah 2 minggu kita sambut hari raya rasanya masih sempat lagi aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog aku ni... cerita raya tahun ni pun sama seperti tahun-tahun yang lepas.. sambut secara ala kadar dan besederhana... cuma yang...

Post has attachment
dah hantar ke pengasuh
assalammualaikum... pejam celik pejam celik dah hampir hari raya dah... serius...cepat sangat masa berlalu... punya la sibuk dengan urusan harian...sampaikan tak sedar masa berlalu dengan pantas.. so far alhamdulillah aku takde tinggal puasa lagi.. harap2 d...

Post has attachment
kronologi bersalin: kehadiran PUTERA yang dinantikan
Alhamdulillah....aku dah selamat melahirkan baby lelaki pada 30.03.2017 pada pukul 9.55 pagi di Pusat Perubatan UKM (PPUKM). Kelahiran putera yang kami sekeluarga nantikan...akhirnya Allah makbulkan doa aku dan suami... Syukur dipermudahkan semuanya... cepa...

Post has attachment
2016: Bandung - Pak Supir
sambungan cerita trip ke Bandung... kali ni pertama kali aku guna perkhidmatan Pak Supir dari syarikat Hayuka Bandung ... sebelum ni aku pernah guna dua company yang berlainan.. so kali ni aku nak mencuba pulak dari Hayuka Bandung.. hasil carian dekat googl...

Post has attachment
dapatkan baby Kick Tracker secara PERCUMA
kalau dapat benda FREE ni memang semua orang suka kannnn.....hehe terus je sign up Connecte Mums Club....dengan harapan ada peluang dapat benda ni... dalam 3-4 minggu juga benda ni nak sampai, aku pun sampai dah terlupa... lepas ni senang la nak kira perger...

Post has attachment
2016: Bandung - Hotel di Bandung
Untuk penginapan di Bandung, aku booked 2 hotel berlainan iaitu Hotel Tebu dan Hotel Raflesia. Kali pertama menginap di hotel ni. Di Bandung pilihan hotel sangat banyak, ikut je bujet korang berapa, lagipun hotel di sana kebanyakkan memang murah.. macam aku...

Post has attachment
2016: Trip ke Bandung
Assalammualaikum semua... kali ni nak share pasal trip ke Bandung tahun lepas...bulan 8/2016... hehe berkurun nau nak update kannnn....basi sudah... aku update la mana yang teringat yee.... Aku beli tiket ni dah lama juga, hampir setahun. Biasalah nak dapat...
Wait while more posts are being loaded