Profile cover photo
Profile photo
Adam Takeru
About
Posts

Post has attachment
Kerja Sebelum Masuk U
Assalamualaikum semua, wah lamanya tak update blog, siyes lame tak  update hahah. Okay lah baca je, dah lama tak pergi sekolah sebab lepas SPM and dah tak ingat dah nak buat ayat gramatis untuk buat esei, Yep, aku lepasan SPM 2014, dan sedang menunggu resul...

Post has attachment
Kerja Sebelum Masuk U
Assalamualaikum semua, wah lamanya tak update blog, siyes lama tak update hahah. Okay lah baca je, dah lama tak pergi sekolah sebab lepas SPM and dah tak ingat dah nak buat ayat gramatis untuk buat esei, Yep, aku lepasan SPM 2014, dan sedang menunggu result...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bila SPM nak habis ni ..
Steal-steal on guna lappy kawan dekat library . Esok ada paper Bahasa Arab kertas 2, haha tak sabarnya nak jawab subjek yang selalu skor A esok. Tapi .. Selepas exam BA esok, hari kemudian ada exam AddMath, kemudian menyusulnya En. Fiz, Puan Kim, dan akhir ...

Post has attachment
Sedar tak sedar...
Musim Trial SPM sudah tiba dong adik kakok... dah 4 hari dah aku menempuh trial ni, perang kecil sebelum exam sebenar nanti bulan November. Haishh, seriously, lame gile tak update blog usang ni. Arghh dah menyampah pulak gune ayat ni, cliche sangat kan, hah...

Post has attachment
Stay Asrama Tak Best ?
Assalamualaikum w.b.t. Helo hai anyeong ! Ya Allah, lamo gilo dok update diari ku yang tersayang sejak duk asrama , dah 3 minggu dah Adam stay asrama. Sekarang ni musim exam awal tahun so memang tak sempat langsung nak update blog , locker sendiri dah berse...

Post has attachment
Freebies Doodle Muslimah 2
Assalamualaikum to all readers, Hai, rindunye blogger, rasa lama tak update blog, humm almaklumlah musim sekolah dah kan, banyak homework , busy gitu bajet siap homework.  Ok tanpa melengahkan masa nah, hulur tangan . Nak doodle free lagi tak ? Just for...

Post has attachment
Tinggal Asrama atau Rumah ?
Dulu ni asrama putera, sejak tahun 2011, jadi asrama puteri. Asrama lelaki sekarang bangunan baru. Seorang nerd nak tinggal asrama. LOL . Weh Adam serius sangat2 ni nak duduk asrama tahun ni, Almaklum lah, tahun ni SPM . Tapi bile Adam tanye pendapat kawan2...

Post has attachment
Wordless Monday
Reaction ??!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Nehi Babuje ~!!
Wait while more posts are being loaded