Profile cover photo
Profile photo
suhaila Johar
271 followers -
~Love to Share~
~Love to Share~

271 followers
About
suhaila Johar's posts

Post has attachment
apa sudut positif kita boleh belajar dari lagu ini

Post has attachment
Lagu Viral 'I am Me' Dato Seri Vida
Lama tak berceloteh kat sini..nak komen sikit mengenai lagu Dato Seri Vida yang viral sungguh 2,3 hari ni..Banyak sungguh yang share di laman sosial..Ada yang kutuk, ada yang puji...itu lumrah bila menjadi public figure.. Siapa belum tengok video klip boleh...

Post has attachment

Post has attachment
13 Testimoni Set Detox Shaklee Yang Sangat Ohsem
Bestnya buat Program Detox Shaklee ni, ramai yang beri feedback positif. Jom kita tengok apa kata pengguna yang telah selesai jalani program detox shaklee selama 7 hari ni. 1) Bacaan darah tinggi kembali normal , Berat badan turun 2 KG 2) Visceral Fat turun...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bestnya Program Detox Shaklee
Sebulan berpuasa, badan kita dalam proses pemulihan / detox sebenarnya. Namun masuki Syawal dengan pelbagai juadah enak yang tidak mampu untuk kita pejam mata dan tolak, kita makan dengan gembira sehingga terasa penuh/ sarat perut. Pelbagai juadah enak ketu...

Post has attachment

Post has attachment
vivix on the go..mudah di mana kemana sahaja dan sudah pasti packing special ni bantu vivix terpelihara.

Esklusif promosi bulan ini sahaja..Jom lekas grab bagi peminat tonik merah ni

016 358 9018

Post has attachment
Special Pembelian Vivix Sepanjang Julai Ini
Assalamualaikum..apa khabar semua? Semoga sihat ceria selalu hendaknya Istimewa sepanjang bulan Julai ni, saya nak share promosi special Vivix bulan ini Ada apa dengan vivix bulan ni? Rasanya ramai dah kenal dengan antioksidan tinggi terbaik untuk kesihatan...
Wait while more posts are being loaded