Profile cover photo
Profile photo
Athirah Diyana
910 followers -
Life is a story, and mine is the BEST!
Life is a story, and mine is the BEST!

910 followers
About
Posts

Post has attachment
Special October
Assalamualaikum... Selain wedding aku dan si dia yang semakin dekat, ada jugak event something special bakal berlaku bulan ni. First birthday aku😊 Oi tua woi! Few days lepas nikah, aku celebrate birthday inshaAllah. Bak kata ibu, tahun ni aku celebrate bir...
Special October
Special October
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
#EA Tie the Knot
Assalamualaikum... October. Special💗 InshaAllah aku dan pilihan hati bakal bergelar suami isteri tak lama lagi. 2 weeks to go inshaAllah😍 Sesuatu yang tak dirancang. Si dia pernah cakap kat aku dulu, kita berdua ni kalau plan apa-apa tak pernah menjadi. S...
#EA Tie the Knot
#EA Tie the Knot
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Fresh Start. Hello. October.
Assalamualaikum... Its been a while since I post something here. Last update sebelum Ramadhan yang lepas. Pheww! Mood menaip memang dah tak ada. So today, mood datang semula. Laju-laju ambik laptop adik and yup! Here I go ^_~ Delete semua post, done! Sebab ...
Fresh Start. Hello. October.
Fresh Start. Hello. October.
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan Kian Hampir
Dah nak puasa dah. Lebih kurang 40+ lagi ea? Soalan aku...Dah habis ganti puasa ke tu? :)
Ramadhan Kian Hampir
Ramadhan Kian Hampir
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN
Assalamualaikum korang. Posting ni khas untuk sesiapa yang nak cari side income. Aku perlukan DROPSHIP untuk aku bimbing. Lagi ramai lagi bagus, senang aku nak coaching semua sekali. Nak jual apa? #pepiumkochek Apa benda #pepiumkochek ni? Wangian inspired d...
Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN
Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Oi lama menghilang!
Assalamualaikum korang! Haaaa....aku muncul balik! Last update raya tahun lepas. Giler lah! Haha! Ni pun aku on blog balik lepas beberapa kali percubaan. Lupa password punya pasal. Bahana abaikan blog -_- Errmmm....Apa ek nak update. Life? Biasa2 je, happy ...
Oi lama menghilang!
Oi lama menghilang!
athirahdiyana87.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Salam Aidilfitri
Esok raya!! Yeay!!! Buat semua followers, pembaca setia blog Athirah Diyana, I'm wishing you.... Moga berbahagia di samping keluarga tercinta :) Maaf andai ada hasil nukilan aku yang buat korang terguris hati, terasa, tersentap, dll. Sesungguhnya yang baik ...
Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kek/Cookies Sedap dari Hanalicious Baking
Kali ni aku nak buat review sikit.  Aku suka kasi surprise kat orang, pastu sejenis yang suka belikan kek untuk orang. Haha! Apa ke pelik lah hai. Tapi aku takda lah makan sangat kek sebenarnya, melainkan kalau betul-betul craving.  Disebabkan aku suka beli...
Kek/Cookies Sedap dari Hanalicious Baking
Kek/Cookies Sedap dari Hanalicious Baking
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh
SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA.
Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh
Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
21 Ramadhan
Sekejap masa berlalu. Dah 21 Ramadhan hari ni. Allah...Bulan yang mulia ni kian meninggalkan kita. Sayu, sedih. Akan ke kita bertemu lagi dengan Ramadhan akan datang? Selagi terdaya, rebutlah pahala, lakukan ibadah dan amal jariah. Solat, mengaji, membaca t...
21 Ramadhan
21 Ramadhan
athirahdiyana87.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded