Profile cover photo
Profile photo
Athirah Diyana
893 followers -
Life is a story, and mine is the BEST!
Life is a story, and mine is the BEST!

893 followers
About
Athirah's posts

Post has attachment
Ramadhan Kian Hampir
Dah nak puasa dah. Lebih kurang 40+ lagi ea? Soalan aku...Dah habis ganti puasa ke tu? :)

Post has attachment
Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN
Assalamualaikum korang. Posting ni khas untuk sesiapa yang nak cari side income. Aku perlukan DROPSHIP untuk aku bimbing. Lagi ramai lagi bagus, senang aku nak coaching semua sekali. Nak jual apa? #pepiumkochek Apa benda #pepiumkochek ni? Wangian inspired d...

Post has attachment
Oi lama menghilang!
Assalamualaikum korang! Haaaa....aku muncul balik! Last update raya tahun lepas. Giler lah! Haha! Ni pun aku on blog balik lepas beberapa kali percubaan. Lupa password punya pasal. Bahana abaikan blog -_- Errmmm....Apa ek nak update. Life? Biasa2 je, happy ...

Post has attachment
Salam Aidilfitri
Esok raya!! Yeay!!! Buat semua followers, pembaca setia blog Athirah Diyana, I'm wishing you.... Moga berbahagia di samping keluarga tercinta :) Maaf andai ada hasil nukilan aku yang buat korang terguris hati, terasa, tersentap, dll. Sesungguhnya yang baik ...

Post has attachment
Kek/Cookies Sedap dari Hanalicious Baking
Kali ni aku nak buat review sikit.  Aku suka kasi surprise kat orang, pastu sejenis yang suka belikan kek untuk orang. Haha! Apa ke pelik lah hai. Tapi aku takda lah makan sangat kek sebenarnya, melainkan kalau betul-betul craving.  Disebabkan aku suka beli...

Post has attachment
Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh
SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA.

Post has attachment
21 Ramadhan
Sekejap masa berlalu. Dah 21 Ramadhan hari ni. Allah...Bulan yang mulia ni kian meninggalkan kita. Sayu, sedih. Akan ke kita bertemu lagi dengan Ramadhan akan datang? Selagi terdaya, rebutlah pahala, lakukan ibadah dan amal jariah. Solat, mengaji, membaca t...

Post has attachment
Iftar @ Restoran Istana Bambu
Semalam aku berkesempatan berbuka puasa dengan si dia. Dia nak sangat makan kat Restoran Istana Bambu. Nak makan buffet katanya, so aku layan. Yang penting dia bayar. Hahah! First aku nak kata, tempat ni sangat cantik! Banyak rimbunan buluh, dan tempat dudu...

Post has attachment
Iftar @ Sakura Kristal Tmn. Melawati
Malam semalam aku dan family iftar kat luar. Sekali celebrate father's day :) Ayah nak makan kat Sakura Kristal. Kita layan aje, hari beliau :) Kami pilih Sakura Kristal cawangan Taman Melawati sebab kat situ besar. Kalau kat shopping mall kecik je. Kami sa...

Post has attachment
#pocketperfume, #inspiredperfume & #MissPerfume
Apahal banyak sangat hashtag tu? Apahal kejap panggil #pocketperfume, kejap kang panggil #inspiredperfume. Eh tetiba kau mentioned #MissPerfume pulak. Confuse lah! Kakak2 cantik, abang2 hensem sekalian jangan confuse ye. Meh nak habaq mai.. Brand: #pocketpe...
Wait while more posts are being loaded