Profile cover photo
Profile photo
Dreadheadshop
10 followers -
We Just Love Dreadlocks. At Dreadheadshop you can find everything you need for dreadlocks.
We Just Love Dreadlocks. At Dreadheadshop you can find everything you need for dreadlocks.

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
💚Hos Dreadheads holder vi Green Friday i morgen og sætter fokus på bæredygtigt forbrug.

💚Dreadheads blev oprindeligt startet med samme tanke, fordi det var helt skørt at fragte de gode dreadlock-produkter hjem fra USA enkeltvist. Derfor startede jeg webshoppen og samlede de kendte mærker på dansk grund, for at spare på fragt og transport til de europæiske dreadheads.

💚MEN Jeg begyndte også at producere mine egne dreadlock-produkter i hånden herhjemme i mit laboratorie i Thy. Som I ved bruger jeg økologiske lægeurter og miljøvenlige materialer, som flasker der kan genanvendes. Alle RAW produkter er veganske og kan bruges af alle med eller uden dreadlocks.

💚I morgen er der derfor 20 % på alle RAW produkter hele dagen ved brug af rabatkoden "Greenfriday".

www.dreadheads.dk

#Greenfriday #BuyJustWhatYouNeed #Dreadheads #Dreadheadshop
#GoGreen #Dreadlocks #WeJustLoveDreadlocks
DreadHeads
DreadHeads
dreadheads.dk
Add a comment...

Post has attachment
RAW ROOTs Balancing Tea Tonic er en leave-in tonic der laves som en alm. kop te og fordeles efter nedkøling i hovedbunden og/eller på dreadlocks. De økologiske urter i denne te er et must til fedtet hår hovedbund i ubalance og ved skæl. Vær opmærksom på at der er stor forskæl på om din hovedbund ‘drysser’ fordi den er tør eller pga af fedt og skæl i flager.

Skæl er afskalning af døde hudceller fra hårbunden. Tilstanden kan variere i sin intensitet og kan forårsage kløe.

Skælproblemet kan afhjælpes ved reglmæssig brug af denne te som nedsætter mængden af gærsvampen pityrosporum ovale i hårbunden.

RAW ROOTs Tea Tonic’s er sammensat af 100% økologiske urter og indeholder ingen konservering, farve eller duft.Sådan laver du en hovedbunds te:
Kog vandet og lad det køle lidt af. Hæld det varme vand (ca 80 grader) over teen i en kop og lad den køle helt af. Efter afkøling kommer du teen i en sprayflaske og den er klar til brug. Spray på hovedbunden hver 2 – 3 dag og masser gerne hovedbunden lidt for at stimulere blodcirkulationen.
Teen kan holde sig i køleskabet op til 7 dage.
Indeholder 3 store tebreve.


Ingredisenser:

Økologisk brændenældeblad (Urtica dioica)

Rig på antioxidanter og mineraler såsom kalium, calcium og jern, samt vitaminer, herunder folinsyre, B- og C-vitamin. Brændenældetinktur virker lindrende og astringerende på huden og holder desuden håret i god stand og modvirker skæl.Økologisk Ager-Padderok (Equisetum arvense)

Er en plante, der vokser over store dele af Danmark. Denne plante indeholder silicium og selen. Disse stoffer gør bindevæv og hårsække, stærkere. Blodomløbet i hovedbunden forbedres også på grund af silicium.Padderok er et nyttigt middel mod skæl, eksem, psoriasis og andre bekymrende hud og hovedbund betingelserPadderok er en naturlig hår-opfrisker, den har stærke antiseptiske egenskaber, der eliminerer fedtet hud og er ganske effektiv til at fjerne ophobninger af produkter.(Overdreven brug af padderok af personer med tørt hår kan resultere i yderligere tørhed.)

Økologisk Kanel (Cinnamomum Zeylanicum)
Kanel kan hjælpe med at rense og pleje hovedbunden ved at fungere som en Exfoliant og bringe blod til hovedbunden, og sammen med det, ilt til at nære hårsækkene.

Det hjælper også med at forbedre blodcirkulationen, og dermed gøre dit hår stærkt og smukt. Med forbedret blodcirkulation i kroppen, hårrødder og hovedbund får du tilstrækkelig mængde af næringsstoffer og ilt. Ganske naturligt, dit hår er fortsat stærk, sund og smuk.Den væsentligste årsag bag sine mange sundhedsmæssige fordele er dens høje antioxidant niveau.

Økologisk Lavendel (Lavandula Angustifolia)
Bakteriedræbende, fremmer cellevæksten, lindre eksem samt andre former for udslæt.

Økologisk Rosmarin (Rosmarinus officinalis)
Anvendes mod akne, eksem, skæl og hårtab. Den er antibakteriel, antiseptisk og svampedræbende.

Økologisk røllikeblomst (Achillea millefolium)
Indeholder bl.a. betændelseshæmmende æteriske olier og kumariner samt antioxidanter og garvestoffer, der virker astringerende. Røllike virker desuden lindrende, rensende og helende.


https://dreadheads.dk/butik/dreadlock-hovedbundspleje/raw-roots-balancing-tea-tonic/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded