Profile cover photo
Profile photo
Allie Rose
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
NOVA OBJAVA <3

Bila sem ravno v iskanju novega rdečkastega odtenka in Regent je bil tisti, ki mi je najprej padel v oči...

#REVOLUTIONMAKEUP  

Post has attachment
Zgodba, ki ni pustila ravno lepih spominov pa vendar zaradi te preizkušnje vem, da je treba paziti nase res na vsakem koraku.

Post has attachment
"Nič več joka in stoka, nič več štetja všečkov in nič več jeze. Moj nos bo ostal tako velik in čarovniški kot je, svoj profil obraza bom prej ko slej morala sprejeti, rumeni zobje niso nič slabega, temveč nekaj dobrega, zdravega. Nekaj odvečnih kilogramov ne spremeni tega kdo sem in piercingi so nekaj, brez česa se počutim gola."

O MODNEM OBJEKTIVU, POTEPANJU PO LJUBLJANI IN LJUBEZNI TER SPREJEMANJU SAMEGA SEBE <3

Post has attachment
Leto 2017 je bilo polno lepih trenutkov, pisanja novih blog objav, novih priložnosti, novih obrazov in spoznanstev, uspešnih sodelovanj ter zvrhan koš ljubezni in sreče. Moj blog je letos praznoval že 2. obletnico, z Maticem sva praznovala 5 let najine zveze, udeležila sem se kar nekaj odličnih dogodkov in spoznala same super ljudi. Iz slabega sem izčrpala samo dobro in pripravljena sem na novo leto ter nove izzive.

Post has attachment
Če si ena izmed tistih, ki vse počne v zadnjem dnevu, potem ti bo ta objava definitivno prišla prav. <3

Post has attachment
Nekoliko drugačna objava, kot ste jih vajeni na mojem blogu <3

"Ljudje sledimo temu kot ovčke, ki gredo v zakol, kot, da nimamo druge možnosti. PA JO IMAMO! Podari tistim, ki si tega ne morejo privoščiti. Nasmej koga z majhno pozornostjo, pa če tudi je samo čokolada. Objemi nekoga, ki ga imaš rad in mu to povej - to je definitivno lepše darilo od katerega koli drugega."

Vesele praznike <3

Post has attachment
Skačem od navdušenja, namreč danes z vami delim super pripomočke za osebno nego ter nego las. <3 Super ideja za letošnje obdarovanje, kajne?

Izdelke lahko kupiš na Nali.si <3

Prijetno branje

Post has attachment
O izdelkih Clay Ritual in Glina.si sem že pisala na blogu, tokrat pa vam predstavljam nekaj drugačnega - glineno deodorantsko ploščico, ki je namenjena tako ženskam kot tudi moškim.

Post has attachment

Post has attachment
Tema, ki je še vedno tabuirana. Tema, ki je življenjska. Tema, katere realnost se vsi enkrat dotaknemo.

"Vedno se bom spominjala njegovih sivih las, gubic na obrazu, karirastih srajc in šal, ki jih je stresal kot iz rokava. Najbolj pa njegove ljubezni do nas, njegovih vnukov, otrok in žene."
Wait while more posts are being loaded