Profile cover photo
Profile photo
Deqyah Hana
77 followers -
just follow d'flow, stay in right path, you'll be fine...(^^)
just follow d'flow, stay in right path, you'll be fine...(^^)

77 followers
About
Posts

Post has attachment
Warkah dari Hana
Assalamualaikum, It's GRADUATION'S DAY!!! Pertama sekali, syukur ke hadrat Ilahi, Hana success and manage to complete all the semesters. Banyak cabaran dan dugaan, personally khususnya, but Hana manage to overcome all those things, with my parents' doa and ...
Warkah dari Hana
Warkah dari Hana
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bronok Langkawi ^^
Bronok Langkawi ^^
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bronok Langkawi ^^
Assalamualaikum, Alhamdulillah. Genki desu ka? (apa khabar?) Genki desu. (khabar
baik) Senyum2 selalu… Ok, kali ni Hana nak bercerita sikit tentang Beronok/Bronok! Pernah
dengar sebelum ni. First time  Hana dengar dari kawan Hana dari Langkawi, sedap
katany...
Bronok Langkawi ^^
Bronok Langkawi ^^
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10th Anniversary BEST Album
Assalamualaikum, New album released!!! yokatta!! happy-desu! and surely it would be happier for those who had buy the original album!!! of course, right! look like it is not my turn yet to have those copies as mine. but, just cool. next time, it's gonna be ...
10th Anniversary BEST Album
10th Anniversary BEST Album
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Quote4d'day 15: What you want to do?
^^ Sementara ada kelapangan ni, lebih baik korang manfaatkan sebaik-baiknya... ke depan datang nanti, siapa tahu kan? Masa muda2 and sihat ni la nak explore macam2, nanti bila dah ada komitmen, dah berusia, banyak perkara kena ambil peduli ^_<
Quote4d'day 15: What you want to do?
Quote4d'day 15: What you want to do?
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Today's story: Oh no!
Assalamualaikum, Just simple! Straight to the point! Spec Hana patah plak!!! Oh no! Cobaan! Cobaan! Almost a week Hana tak pakai spec, seriously , Hana rasa tak confidence langsung! Sebab tak nampak muka orang, so automatik bila bercakap pun, dengar tak den...
Today's story: Oh no!
Today's story: Oh no!
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Today's story: Cobaan!
Assalamualaikum, Kita sekarang berada di penghujung Ramadan. Sambutan AidilFitri
lagi beberapa hari jerr lagi. Persiapan raya korang dah lengkap ker??? Ke ada
yang  masih tercari-cari baju raya! Bertabahlah
korang, eh! Dekat2 penghujung gini, banyak masalah...
Today's story: Cobaan!
Today's story: Cobaan!
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Today's story: kenalan baru dari seberang
Assalamualaikum Untuk hari ni punya cerita, huhuhu… Hana jadi diam lagi. Nak
bercakap tak ada topic , tapi tak adalah sampai bisu terus! Just cakap bila
perlu ja… lagi-lagi pulak, Hana tengah try catch up dengan scope kerja Hana… Hana bila
dalam mode “kerja...
Add a comment...

Post has attachment
Coretan diari Hana
Assalamualaikum, Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadan. Hana dapat offer kerja
di Langkawi, dan sekarang, seminggu dah berlalu… masih dalam fasa penyesuaian
diri… hope , Hana boleh adapt cepat la eh… sekarang ni pun, Hana masih observes keadaan sekeliling, fa...
Coretan diari Hana
Coretan diari Hana
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selendang Rindu
Assalamualaikum, Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadan... to appreciate all the penaja GA - Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals , Hana just mampu nak buat post ni jerr ^^ apapun, Hana doakan korang semua dimurahkan rezeki.... Alhamdulillah, ada 70 peny...
Selendang Rindu
Selendang Rindu
myvoicehana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded